Prostreno.cz

Obložený chléb Focaccia

Fontina sýr, rukola a šťavnatá rajčata ,jako chutný předkrm.
Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 707 kJ / 168 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy8g
tuky15g

Ingredience na

  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce másla
  • 1 ks velká cibule - na tenké plátky
  • 1 ks focaccia chleb
  • 120 g strouhaného italského sýra fontina
  • 1 plechovka krájených rajčat á 400g
  • Na posypání
  • 1 hrst nasekané rukoly

Postup přípravy

  1. Troubu předehžejte na 200°C
  2. Na rozehřátém oleji s máslem nechte zesklovatět nakrájenou cibuli
  3. Chléb nakrájejte na porce,posypte sýrem ,cibulí a nasekanými rajčaty,dejte na plech s pečícím papírem a pečte v troubě přibližně 10 -15 minut
  4. Podávejte posypané rukolou,podle chuti můžete posypat pepřem

TIP:

fontina je polotvrdý italský sýr, který se vyrábí z kravského mléka,má jemnou uzenou příchuť, trošku i po oříšcích




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    1,80g
  • Sacharidy:

    9,80g
    • Cukry:

      4,80g
  • Tuky:

    181,55g
  • Vláknina:

    1,00g

Aktivita pro spálení: 168 kcal

21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

50

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Obložený chléb Focaccia

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat