Prostreno.cz

Kuřecí vývar s těstovinovou rýží

Kuřecí polévka s těstovinovou rýží a zeleninou.

Ohodnotit
(21 hlasů)
  • 2h a 45min

    15min příprava

    2h a 30min vaření

  • 296 kJ / 70 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy8g
tuky3g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Kuřecí maso, polovinu celeru, dvě mrkve, jednu petržel, cibuli, petrželku a koření dejte do 2 litru studené vody, přiveďte k varu a nechte mírně probublávat asi 2 hodiny.
  2. Vývar proceďte, uvařenou zeleninu vyhoďte, maso oberte.
  3. Polévku přiveďte k varu..
  4. Zbývající očištěnou mrkev, celer a petržel pokrájejte na drobné kostičky a vhoďte do vývaru.
  5. Přisypte těstovinovou rýži a polévku vařte 10 minut.
  6. Do polévky přidejte obrané maso a polévku podle potřeby ochuťte solí a pepřem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    61,43g
  • Sacharidy:

    296,12g
    • Cukry:

      25,40g
  • Tuky:

    31,26g
  • Vláknina:

    85,10g

Aktivita pro spálení: 70 kcal

8

minut jízdy na kole

6

minut běhu

20

minut uklízení



Podobné recepty

Chřestová polévka

(26 hlasů)
40min
223 kJ

Krémová polévka z pečených kaštanů

(16 hlasů)
1h a 5min
432 kJ

Krémová česneková polévka

(19 hlasů)
45min
384 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Kuřecí vývar s těstovinovou rýží

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat