Jak obstál u našich testerek pudinkový swing od Penamu

Předvánoční čas je za dveřmi, nastává období pálení svíček a pohodových zimních večerů. K příjemnému prostředí patří i příjemná společnost, kterou nadýchaný pudinkový swing rozhodně je! Naše testerky měly během testování možnost si toto sladké pokušení dopřát. Jak byly s výrobkem spokojené? Přinášíme vám aktuální recenze.

Výrobky nové prémiové řady „Ze srdce sladké“ vynikají pečlivým výběrem ingrediencí tak, aby každý kus získal svou zcela jedinečnou chuť a vůni. Pozornost pekařů je rovněž zaměřena na výběr samotných náplní, které jsou mimořádně jemné a chutné. Výsledný výrobek tak tvoří naprosto dokonale sladěný celek.

Vláčné těsto je základem úspěchu

Tvarově zajímavý swing vyniká především mimořádnou vláčností těsta. Naše testerky si toho také všimly, např. Šárka: "Pečivo mě velice překvapilo. Je měkké a vláčné. Pokud máte strach, že je pečivo suché tak ho mít vůbec nemusíte. Ten, kdo má rád sladké pudinkové pečivo, určitě si přijde na své. Za mě doporučuji a budu kupovat i nadále. Pavla naservírovala swing na stůl ihned téměř po rozbalení: "Hned jsme museli swing ochutnat a snědli jsme ho takřka na posezení. Je hezky vláčný, voňavý a pudink je ochucený tak akorát. Hodí se nejen ke kávě, ale klidně i na snídani nebo jen tak, když vás honí mlsná :-) V nabídce je prý i čokoládový, ale ten bude asi hodně sladký, tento je tak akorát. Ještě jsme ho v obchodě nikde neviděla, ale jakmile se objeví, hned si ho pořídím :-) Od všech těch makových a ořechových závinů je toto příjemná změna. U Báry si pochutnala i návštěva: "Tak tuto sladkou odměnu jsem obdržela jako na zavolanou... Pár minut po obdržení balíčku s pudinkovým swingem od Penamu přijeli na neohlášenou návštěvu prarodiče, tudíž nebylo nic snazšího, než po balíčku sáhnout a hned ho načít a vyzkoušet v hezkých chvílích s rodinou. Praktické balení, které je možné mít stále po ruce a právě v takových chvílích, kdy nemáte doma nic, čím byste pohostili návštěvu tuto dobrotu vytáhnout z "rukávu". Swing má zajímavý tvar, je ho dostatek pro celou rodinu a jako rychlá snídaně nebo svačinka jistě dostačující. Já velmi ráda zkouším nové věci a oceňuji možnost toto pečivo vyzkoušet. Není příliš sladký, přesto chutě zažene."

Pudink na prvním místě

Penam u swingu s pudinkovou náplní opravdu nešetřil, obsahuje 40 % výrobku! Milovníci pudinku si tak přijdou na své. Anna se nad swingem úplně rozplývala: "Boží chuť. SILNĚ NÁVYKOVÉ. Perfektně ochucený pudink. Řekla bych, že tato dobrota je nejlepší od Penamu! Fakt musím pochválit. Za 10 minut byla v žaludku...Vyzkoušela bych třeba i makovou nebo kakaovou příchuť." Pudinková závislost dostala i Zuzanu: "Perfektně vyvážená chuť se sladkostí. Krémového pudinku je akorát. V první řadě jsem myslela, ze je ho málo, ale po ochutnání jsem naznala, že je to chuťová pecka. Těsto je nadýchané, vláčné, prostě luxus. A po rozbalení to provoní celý byt." U Martiny hrál pudink také prim: "Originální a zajímavý vzhled, pečivo je výborně ochucené, konzistence pudinku je perfektní. Již při otevření balíčku pudink krásně voněl. Balíček je dostatečně velký pro celou rodinu. Těsto je suché tak akorát, hodí se také k čaji či kávě. Když se správně nakrájí, můžete vidět krásné proužky. Hodí se jako dezert či snídaně, díky balení vhodný také na cesty. Určitě bych si pudinkový swing koupila znovu, je to zajímavé pečivo. Děkuji za možnost testovat a za milé vzkazy od Tryin a Penam." Markéta potvrdila, že náplně je opravdu dost: "Ochutnala jsem pudinkový Swing a musím říci, že je opravdu výborný. Pudinkové náplně je opravdu hodně, těsto je vláčné, jemné a zároveň není ani moc sladké, přesně tak akorát. Vhodný ke snídani, kávě, odpolednímu čaji, vlastně kdykoli. Moc naší rodině chutnal a mohu jen a jen doporučit." Recenze hovoří jasně, toto pečivo je nepostradatelným parťákem pro pohodové dny! :) 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat