Diskuse na téma Barevné kontaktní čočky

Ahoj holky, moc bych se Vás chtěla zeptat jestli náhodou nemáte zkušenosti s barevnými kontaktními čočkami? http://eshop.fokusoptik.cz/kontaktni-cocky/barevne/ Často trpím zarudnutím očí kvůli práci a běžné oční kapky mi bohužel nepomáhají. Oční lékař mi doporučil abych si jako jednu z možností pořídila barevné kontaktní čočky, které by toto zarudnutí měly zamaskovat. Jen protože celý život nosím dioptrické brýle, mám z toho sundávání a vyndávání obavy. Co myslíte?

Věrka 02.07.2023

Ahojky, taky bych se prosím připojila s dotazem... souvisí to, není to mimo... V Olomouci je optika doktor klain. Já jsem u nich zatím nebyla, ale potřebuju nové brýle. Tak jsem si říkala, že bych je navštívila, ale nevím, zkušenost nemám... Tak poprosím o vaše zkušenosti. Moc děkuji.

Zuzka Věrka 10.09.2023

Já ke Klainovi chodím a jsem s nimi velmi spokojená, sice jdu už asi s křížkem po funuse, ale doufám, že jste se objednala a vyzkoušela. Za mě opravdu super přístup, velmi kvalitní skla i obroučky. Osobně dávám přednost soukromníkům před většími firmami, jelikož mi přijde že mají kvalitnější sortiment a i osobitější přístup. :)

Věrka Věrka 15.09.2023

Ano nakonec jsem k němu šla, hledala jsem ještě na internetu a měli opravdu moc pěkné recenze a jsem ráda. Objednala jsem se hned na druhý den a přesně jak říkáte, vše mi vysvětlily do podrobna a věnovali se mi po celou dobu. Velmi příjemní a milý. Vybrali jsme jak skla tak i obroučky a za mě teda opravdu kvalitní. :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat