Diskuse na téma Dioptrické brýle

Dobrý den, mám trochu dilema, protože každý říká něco jiného. Potřebuji akutně nové brýle. Mám brýle na dálku, sice jen 2, 25 na levém a 2,5 dioptrie na pravém oku, ale i tak do dálky téměř nic nevidím. Nemám těď financí na vyhazování, tak přemýšlím o nějaké levnější variantě. I moje oční doktorka řííkala, že pokud budou podle receptu, tak není problém mít nějaké levnější, ale na druhou stranu, všechny kamarádky, které brýle také nosí říkají, že ty levné nic nevydrží. Nemáte s brýlemi tak do 800-900kč nějaké zkušenosti?

Lída 02.07.2023

Hezké obroučky mají u doktorklain.cz, mají velký výběr známých značek a za rozumnou cenu. Já tam chodím už několik let a jsem vždy spokojená, objednávám se online, nikdy nečekám, mají dobrý přístroj na měření zraku. Vždy s pomocí obsluhy vyberu, jak obroučky, tak skla, vše super.

Petra 07.09.2021

Já třeba zkoušela ty Optikdodomu a byla jsem moc spokojená. Dokonce jsem tedy u jedněch brýlí řešila i reklamaci a nebyl sebemenší problém. Za mě super a cena taky dobrá optoti normální optice.

Lenka 11.07.2017

Tamca: já jsem si brýle přes eshop objednávala a neviděla bych na tom nic špatného .. stačí si vyhlídnout brýle, pak si někde podobné vyzkoušet a pokud sedí, tak objednat, takhle to aspoň dělám já a zatím mi vždycky padly :)

Elen Lenka 20.08.2017

Odkud jste si brýle objednala ? Ten optik do domu se mi moc nezdá ..

Tamča Elen 21.08.2017

Brýle sem si vybrala na www.styleandsafety.cz, protože je jen katalog, kde jsou brýle do podrobna popsané a pak jsem si je jen dala do vyhledávače a objednala :)

janka 31.05.2016

Zdravím, máte někdo zkušenost s optikem, co příjde k vám domů? Docela mě tahle služba zaujala :-)

selka janka 31.05.2016

no já jsem objednávala přes optikdodomu.cz, doporučila mi je kamarádka, která s nima byla taky moc spokojená

janka selka 31.05.2016

aha, tak skvěé díky za tip, určitě se po tom podívám a vyzkouším

Lenka janka 28.06.2021

Já musim taky říct, že optikdodomu super. Už jsme u nich nakupovali takhle z domova několikrát a musim říct, že zatim nebyl problém. Jednou už jsem řešila i upadlou nožičku brýlí syna a bez mrknutí oka nám ji spravili, ačkoli já teda myslim, že si to ulomil sám. :D :D

tamca 30.04.2013

Kupovat brýle přes eshop si nedovedu představit, já chodím do Joy optiky a tam si pokaždé vyberu a cena není nijak hrozná, takže si myslím, že za tu cenu tam taky najdeš

Pavla 26.02.2013

Ahoj Stane, já jsem přišla jen na jeden způsob, jak si koupit kvalitní, ale levnější brýle. A to je, kupovat je přes e-shop, kde je cena podstatně levnější, než za stejné brýle v kamenné optice někde ve městě. Já jsem si koupila tyto brýle http://www.bryle-domu.cz/dioptricke-bryle-regio.html?b=f2, cena je podle mě hodně slušná. Můžeš si tam koupit navolit další věci, které by jsi požadoval, jako je zbarvení antireflex atd.Nosím je denněa není na nich ani známka toho, že by měly být méně kvalitní, než z normální optiky.

Janča Pavla 26.02.2013

Ahoj Pavlo a podle čeho sis brýle vybírala? Bez vyzkoušení bych do toho asi nešla, nemusejí sedět nebo v nich nemusím vypadat dobře. Je to strašnej risk. Ale jedinou výhoda je asi ta cena, že?

Pavla Janča 26.02.2013

Jančo vybírala jsem tak, že jsem si je vyzkoušela. V ČR je několik ordinací, kde mají brýle vystavené v čekárně, kde si je pak můžeš rovnou přes počítač i objednat. Ano hlavní plus je určitě cena, ale jsou i další. Například to, že nemusím od doktora běžet do optiky, tam si nevybrat, tak běžet do další. Tam se mi to zase nebude líbit cenově, tak zase jinam. Jsou to pěkné brýle, stejně kvalitní, jako v normálních optikách. Myslím, že i výběr je pestrý, takže když se člověk dostane k lékaři, který je má v čekárně na vyzkoušení, tak nevidím důvod, proč nenakoupit přes tento obchod.

Marťa 11.06.2012

Já mám třeba tyhle ty...http://www.bryle-obroucky.eu/brylelevne/eshop/2-1-Damske-Bryle/0/5/194-Nina, ty hnědé a jsou dobré. Mám je teda zatím asi dva měsíce, ale jsou pevné, nijak se nerozvyklávají...Nevím teda jestli jste těch 900 Kč myslela i se sklama, ale pokud je máte napsané od doktorky, tak Vám tam vezmou i ten recept a je na to pár stovek sleva, co si pamatuju :-)

Misak 11.06.2012

Já mám jedny levnější a jedny dražší, ty levnější mám v autě, protože je často nechávám doma a zatím jsem nepřišla na jediný zásadní rozdíl. Jsou stejně pohodlné a rozhodně mi nepřijdou nekvalitní. Pokud chcete nějaké do 800, tak si myslím že se dá v pohodě vybrat, ale do brýlí jak se prodávají v obyčejných obchodech za 100 bych teda už nešla...


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat