Cestování single je cestou k nezávislosti

Ráda byste cestovala, ale nemáte nikoho, kdo by vás mohl doprovodit? Pak jeďte klidně sama! Kam? Na ta nejkrásnější místa, která si opravdu užijete.

Kdo si troufne odcestovat na dovolenou sám, pozná tu nekonečnost vlastní svobody. Svobodné ženy stojí stále častěji před otázkou, zda mohou cestovat samy a kam. Otázka vhodné destinace je samozřejmě na místě, ale jestli se ptáte, zda cestovat sama – rozhodně ano!

A vlastně je úplně jedno, jestli se jedná o svobodnou ženu nebo muže – kdo cestuje sám, může být naprosto nezávislý a otevřený, a to především v oblasti seznamování. Takže už zůstává jen odpovědět na otázku, kam si sbalit kufr.

Phuket – nekonečná party

Pokud vám jde jen o to, propařit celou dovolenou, pak můžete jet i na bližší Ibizu. Tam ale musíte počítat s početným zastoupením mládeže, která ještě úplně nezná svoje hranice, a tak vám nakonec mohou dovolenou zkazit. Phuket je v tomto ohledu mnohem lepší cíl, i pro jeho kombinaci rušného nočního života, nádherných pláží a prvotřídních hotelů. Relax a zábava tak tady jdou ruku v ruce a vy můžete každý den objevovat něco nového.

Island – největší wellness světa

Tato země na severu se navěky zapsala do paměti, těm, kteří ji navštívili, svou krásou a uvolněností. Kdo si potrpí na wellness, najde na ostrově nespočet lázní a kosmetických salonů, kde je blaho hostů na prvním místě. Navíc díky přírodním podmínkám máte k dispozici i velké množství geotermálních lázní. A tím, že naprostá většina tamních obyvatel mluví anglicky, je pobyt na ostrově opravdu bez problémů.

Nový Zéland – nic než panenská krása

Vybavíte si nádhernou přírodu v trilogii Pána prstenů? Země v Jižním Pacifiku nabízí na svých obou ostrovech množství přírodních jevů, na které by jinak člověk potřeboval objet celý svět – sopky, gejzíry, fjordy, nádherné pláže, deštný prales, ale i ledovec… A ačkoli tahle země leží doslova na druhé straně zeměkoule, dlouhá cesta se vám jistě vyplatí. Pro mnohé návštěvníky to totiž není nic míň, než nejkrásnější země světa.

Bali – když chcete ušetřit

Bali se nevyznačuje jen nádhernými plážemi, oslnivými chrámovými komplexy a přátelskými obyvateli. Ostrov v Indickém oceáně vás překvapí ještě jednou, ne úplně zanedbatelnou, věcí – Bali je neskutečné levné. Kdo chce mít nádherné zážitky, ale přitom se musí ohlížet na stav peněženky, najde tady to pravé. Proto zde můžete také potkat spoustu baťůžkářů z celého světa, takže sami můžete zůstat, jen když budete opravdu chtít.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Mrkvové rohlíčky

(23 hlasů)

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat