Dlouhodobý vztah bez ničivého stereotypu

Partnera sice milujete, ale začínáte se ve vašem soužití nudit? To chce romantické rande nebo trochu neplánované spontánnosti. A proč urychleně najít nějaký společný koníček?

Kde jsou ty doby, kdy jste si s protějškem vyměnili několik lechtivých esemesek denně a nemohli jste se dočkat chvíle, až budete konečně spolu! Teď se vaše společné rozhovory točí výhradně okolo témat, jako jsou studijní (ne)úspěchy dětí, platba složenek nebo večerní televizní program. Tak jistě, monotónní stereotyp zasáhne drtivou většinu dlouhodobých vztahů, ale pořád to ještě neznamená, že s tím nejde nic dělat. Jak do svazku navrátit vzrušení a zatočit s nudou?

Randěte. Čím častěji, tím lépe

Chodit na rande jako „zamlada“? Přesně o to tady běží! Vztahoví poradci pravidelným a soukromým schůzkám manželů přikládají velký význam. Podle nich může čas, kdy se partneři věnují výhradně sami sobě, dokonce snížit pravděpodobnost rozvodu. A jak by takové dostaveníčko mělo vypadat? Není třeba utrácet za drahé večeře v luxusních restauracích. Vyrazte třeba jen na procházku, do kina nebo krátký výlet. Principem je alespoň na chvíli změnit domácí prostředí, které vás dennodenně obklopuje. Ideálně samozřejmě bez dětí…

Najděte něco, co vás spojuje

Ne, teď není řeč o hypotéce, ale spíše o nějakém koníčku, který můžete dělat pospolu. Je úplně jedno, zda objevíte vášeň v cestování, zahradničení nebo snad sbírání starých předmětů. Důležité je, aby vás to bavilo a našli jste v tom zalíbení. Oba. Ostatně, neříká se přece jen tak, že ve dvou se to lépe táhne! Více společných zájmů znamená více zážitků a vzájemné blízkosti.

Buďte spontánní

Vyveďte běžnou rutinu z míry svou spontánností. Ne všechno se musí odvíjet od zajetých a okoukaných kolejí! Překvapte protějšek nečekaným sexem nebo jeho oblíbeným jídlem, které zase tak často neděláte. A co kdybyste mu rezervovala lístky na fotbal? Cokoli nenadálého a nepředvídatelného se počítá. Zbývá už jen vymyslet, co přesně vám získá ty vzácné plusové body.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Uzená polévka

(1 hlasů)

Tagliatelle s hráškem

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat