Jak zatraktivnit byt pro zájemce o pronájem

Chcete pronajmout byt a už se k vám chystají první zájemci? Jak je na první pohled zaujmout a ukázat byt v tom nejlepším světle?

Buďte si jistí, že potenciálním nájemníkům nic neujde. Takže záleží i na tom sebemenším detailu.

Úklid je základ

Asi by nikoho nenapadlo nabízet neuklizený byt, ale dejte si určitě záležet. Setřete každé zrnko prachu, naleštěte podlahy, vyluxujte i ten poslední kočičí chlup, vyleštěte skleněné a kovové povrchy. Ukliďte vše z kuchyňské linky (třeba i topinkovač), nablýskejte koupelnu a toaletu (nic neodpudí tak, jako špína právě v těchto místnostech). Nikde nenechávejte ležet zbytečné předměty, výjimkou mohou být váza s květinami nebo dekorační mísa na konferenčním stolku.

Odosobnit!

Zájemce o byt musí být schopný představit si, že prostor obývá on, proto byste měli odstranit všechny rodinné fotografie a další upomínky na různá období vašeho života.


Žárlíte na svého partnera zbytečně?
V kartách najdeme odpověď! Kartářka Elena

Vůně

Zajistěte svému bytu lehkou a neutrální vůni (citrusy, vanilka apod.), aby se v něm potenciální nájemník cítil příjemně. Ale neznamená to, že byste měli po bytě rozložit desítky aromatických svíček. Pokud není zrovna 10 pod nulou, pořádně vyvětrejte, čerstvý vzduch udělá rovněž své.

Hotelový vzhled

Ložnici a koupelně dopřejte hotelový nádech, tedy perfektně ustlané postele, dokonale narovnaný přehoz (klidně přihoďte pár polštářků), čisté, nažehlené a pečlivě složené ručníky, prostě se snažte vzbudit dojem luxusu.

Stěny

Máte-li dostatek času, vyplatí se investovat do nového nátěru na stěnách. Použijte ale spíše barvy v neutrálních tónech, nájemníci nebudou mít tolik práce, pokud si budou chtít vymalovat jinak.
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat