Špičkové technologie zajistí čerstvost a úsporný provoz

04.11.2015 | Bydlení a design

Velká rodina měsíčně utratí značný podíl svého rozpočtu za potraviny. Bohužel ne všechny jsou zužitkovány a některé se ani nedostanou na náš stůl. Abyste předešli zbytečným ztrátám, je důležité suroviny správně uchovávat. Čerstvost vašich potravin dokonale zajistí chladničky Samsung, které jsou nabité moderními technologiemi.

Na vývoji řady kombinovaných chladniček Samsung Chef Collection spolupracovali světoví šéfkuchaři, kteří se podělili o své know-how a výsledkem je nejen spotřebič, ale důmyslně zpracovaný partner pro každou domácnost. Klíčovým faktorem pro udržení čerstvosti potravin je konstantní teplota. Nejen velká rodina však otevírá chladničku mnohokrát za den, a proto je tato řada vybavena kovovým plátem Metal Plate umístěným na zadní stěně. Ten dodává spotřebiči punc profesionality, ale především do sebe akumuluje chlad, a tím pomáhá udržovat uvnitř stálou teplotu.

Neméně důležitá je také správná vlhkost vzduchu. Tzv. Twin Cooling Plus systém udržuje žádoucí vlhký chladný vzduch v chladničce a mrazivý suchý v mrazáku, a to díky tomu, že dokáže oddělit proudění vzduchu a dokonce i případné pachy. Dalším vítaným pomocníkem je technologie No Frost, která klade nižší nároky na chladicí systém a zabraňuje tvorbě námrazy, čímž prodlužuje jeho životnost a zároveň šetří energii.

O maximální čerstvost choulostivých potravin, jako jsou maso a ryby, se stará speciální zásuvka Chef Zone. Zde je udržována teplota - 0,5 °C, kterou šéfkuchaři považují za ideální k uchování té nejlepší chuti a struktury potravin.

Unikátní hygienickou marinovací misku Chef Pan z nerezové oceli oceníte při přípravě pečených jídel. Můžete ji používat k přípravě, uskladnění a pečení potravin, a potom ji vložíte přímo do pečící trouby či myčky.

Rukopis profesionálů je čitelný také z hlediska vnitřního uspořádání. Přehlednost zajišťují výsuvné police a nastavitelné přihrádky a designérům se podařilo s využitím technologie SpaceMax zvětšit vnitřní prostor chladničky až o 30 % oproti klasickým modelům.

Neméně podstatnou roli hraje rovněž kompresor chladničky s digitálním invertorem, jenž má 7 provozních rychlostí, které vyhovují různým požadavkům na chlazení. Samsung na něj navíc poskytuje záruku 10 let.

A pokud řešíte dilema, zda si pořídit vestavný, či volně stojící model, doporučujeme kombinovanou chladničku RB41J7899S4/EF v designu s příznačným názvem Kitchen Fit. Ta spojuje výhody vestavných spotřebičů s volně stojícími a její nerezový povrch dokonale splyne s moderní kuchyňskou linkou. Dvířka mrazáku začínají na úrovni spodních dvířek kuchyňských skříněk, elegantní rukojeť Ice Blue vydává stylové modré světlo a funguje také jako osvětlení při otevření mrazáku.

Chladničky Samsung Chef Collection vnesou do vaší domácnosti profesionální výkon, technologie i design. Více informací naleznete na www.samsung.cz.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:21
33 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:10

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat