Nejlepší houpací sítě a závěsné pelíšky

18.05.2011 | Bydlení a design

Taky je pro vás houpací síť symbolem léta, pohody a krásného počasí? Pak se vám určitě budou líbit nejnovější variace na jejich visuté pohodlí.

Na houpací síti nebo závěsném křesle je něco magického. Jakmile se na ně podíváme, lákají nás k tomu, abychom se do nich schoulili a vzali do ruky knížku, nebo jen tak lenošili a občas se natáhli pro osvěžující koktejl.

I takto jednoduchá věc se ale může měnit zároveň s módou nebo potřebami zákazníků. Podívejte se na jejich nejnovější proměny.

Luxusněji už to sotva jde: Nádherné visuté lůžko nemá téměř nic společného s klasickou houpací sítí. Namísto toho  dopřává pocit dokonalé relaxace a umožňuje snadné natočení tak, aby na vás slunce (ne)svítilo z té správné strany.

Nejjednodušší a přitom možná vůbec nejpůsobivější provedení: Dva kůly zabodnuté do mělčiny a nad nimi houpací síť. Pokud se vám podaří zbudovat si ležení dostatečně pevné, budete mít zároveň pohodlí i osvěžení na dosah... nohy.

Nápad pro několik lenochů najednou. Baví vás stulit se společně mezi hromadu polštářů? Tahle postýlka k tomu nabízí ještě jemné pohupování a chladivý stín.

Tato soustava křesel není určena pro dlouhé povalování, slouží k přechodnému posezení uprostřed nákupního centra. Zároveň přispívá i ke zkrášlení jeho prostředí.

DALŠÍ ČLÁNKY ZE SVĚT-BYDLENÍ.CZ


Zahradní bazén - pořídit, či nepořídit?


10 vychytávek pro vaše domácí mazlíčky


Variace na klasickou parkovou nebo zahradní lavičku: Místo sedací plochy je tu síť, ve které se můžete uvelebit na několik různých způsobů. Autorem lavičky je designér Emanuele Magini.

Další luxusní varianta závěsného pohodlí. Tento důmyslný kokon poslouží jak zavěšený, tak i postavený na zem. Poskytuje stín a soukromí, přitom ale krásně zapadá do jakéhokoli prostředí.

Zdroj: www.svet-bydleni.cz







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat