Úklid snadno a rychle? Ano, s novým pomocníkem!

06.12.2016 | Bydlení a design

Předvánoční úklid zabere spoustu času a během příprav se navíc nevyhneme běžnému nepořádku, který musíme pravidelně uklízet. Ušetřete drahocenný čas s novým úklidovým setem od Leifheit.

Rotační úklidový set je určený pro mytí podlah, aniž byste museli přijít do kontaktu se špinavou vodou. Hodí se pro všechny typy podlah – parkety, lamino i dřevo. Jak obstál mop v rukou našich testerek? Nenechte si ujít závěrečné hodnocení!

Testerky si mop velice oblíbily - kladně hodnotí jeho hmotnost a snadnou manipulaci. „Tento mop je naprosto skvělý. Má krásný design, je s ním lehká manipulace, a to ždímání - to je vynález. Už nemusím mop ždímat ručně, to je pro mě nejlepší vychytávka výrobku,“ chválí testerka Vlajdula a k ní se přidává i testerka slunina: „Tak jsem si říkala, jak mu to natřu (vytřu) a půjde z domu, jako několik jeho konkurentů. A ejhle. Tento mop je opravdu třída. A to ždímání! Vůbec se neohnete k zemi a nepotřebujete ani trochu síly. Porazil mého dlouholetého společníka a stane se součástí naší domácnosti.

Úklid je bleskový, mám víc času na rodinu.

Úklidový set se stal opravdovým pomocníkem do domácnosti a naše testerky ho náležitě ocenily. „Bezva pomocník do každé domácnosti. Věřte, že po vyzkoušení ho oceníte i v jednopokojovém bytě,“ pochvaluje si testerka lulul.

Testerka nikihiphop doporučuje i pro hospodyňky začátečnice. „Vhodný i pro začátečníka v úklidu, manipulaci zvládne naprosto každý, efektivně odstraní každičkou nečistotu z podlahy, nastavení délky, možnost vyprat potah. Zkrátka super pomocník.

Skvěle se s ním vytírají rohy místností a zajede lehce i pod nábytek.

Úklidový set Leifheit Twist je vhodný pro všechny typy podlah včetně dřevěných. Rotační systém s brzdou je umístěn přímo v držadle mopu, což umožňuje rychlé ukončení ždímání. Vyměnitelný návlek mopu je vyroben ze speciálních mikrovláken, díky kterým výborně absorbuje nečistoty a lze jej prát v pračce,“ popisuje podrobně testerka snegurka. „Vřele doporučuji, doma mám tento mop a mužů být ráda že ho mám, super se s ním vytírá,“ uzavírá a doporučuje úklidový set Leifheit Twist testerka Sanka99

Úklidový set Leifheit Twist už hodnotilo 66 z vás! Máte osobní zkušenost s tímto pomocníkem do domácnosti? Přidejte své hodnocení i vy!

Zkoušíte ráda nové věci? Staňte se členkou Klubu testerek Bety.cz! Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů! Už se vám nemusí stávat, že si koupíte něco, s čím nebudete spokojená!

Testujte s námi nové produkty či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz.

Za svá hodnocení navíc získáte extra body v našem věrnostním programu Moje body. Přidáte se i vy?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat