Toužíte po čistém bytě? Vpusťte do něj páru

21.12.2016 | Bydlení a design

Předvánoční úklid je v plném proudu – aby ne, když právě v těchto dnech dostává náš byt nejvíce zabrat. Pečení cukroví znamená hory mouky na podlaze, zdobení pak nějaké ty cákance polevou (pokud vám pomáhají děti, víte, o čem je řeč), ze stromečku se sype jehličí a váš pejsek domů namísto sněhových vloček nosí bláto, kterého je venku až až.

A tak aby člověk neustále lítal s hadrem nebo mopem a vytíral všechnu tu spoušť. Jenže i tak se často stane, že podlaha není tak čistá, jak bychom si představovali.

Co takhle na ni vpustit opravdu schopného pomocníka?

Nepřekonatelná pára

Ano, mluvíme o parním mopu. Ten totiž zajistí dokonale čistou podlahu. A když říkáme dokonale, myslíme skutečně dokonale. Pára totiž díky vysoké teplotě spolehlivě zatočí i s bakteriemi, se kterými si klasický mop prostě nemá šanci poradit. Po použití parního mopu budete moci z podlahy opravdu jíst, nejen v přeneseném slova smyslu.

Navíc nehrozí, že byste museli krotit děti, které se rády prohánějí po bytě a mokrá podlaha pro ně mnohdy znamená příčinu nepříjemných úrazů kvůli uklouznutí. S párou je podlaha suchá během několika vteřin. Navíc můžete zapomenout na drahé chemické čisticí prostředky – pára žádnou chemii nepotřebuje, aby zatočila s jakoukoli (i odolnou) nečistotou!

Parní mop měly možnost vyzkoušet i naše testerky. Testovaly parní mop Vileda Steam mop. „Do této doby jsem si myslela, že si v pohodě vystačím s obyčejným mopem a kbelíkem. Musím uznat, že tohle je velký pomocník a je v mé přední linii při uklízení. Chvilku nám doma trvalo, než jsme ho poskládali a přišli na to, jak s ním manipulovat, ale trošku trpělivosti a bylo to. Oceňuji, že teď nepotřebuji žádný chemický prostředek, že je šetrný. Vyzkoušela jsem ho dlažbě, linu a plovoucí podlaze a uklizeno bylo opravdu bez chybičky,“ vychvaluje si Steam mop od Viledy testerka Ivaivca.

Ekologický a účinný

Skutečnost, že už nemusíte vytírat chemickými prostředky, je jedna z velkých předností parního mopu. Nejenže šetříte životní prostředí (což je ostatně pro spoustu spotřebitelů stále důležitější vlastnost, když se rozhodují o nákupu určitého výrobku), ale navíc je to skvělá zpráva pro rodiny s malými dětmi či domácími mazlíčky, kteří nemají problém podlahu „ochutnávat“ a trávit na ní spoustu času.

„Velkým kladem je, že stačí pouze voda. S mopem jsem naprosto spokojena. Moc se mi líbí regulace páry. Laminátové podlahy, dlaždice i lino vyčistí velice dobře. Povrchy podlah jsou rychle suché. Zkoušela jsem i koberce a pěkně je to oživilo, kde byl na koberci flek, po několikerém přečištění zmizel. I koupelna prokoukla, máme krásně vyčištěné spáry. Mop je lehký, dobře ho ovládáte jednou rukou. Mop 100% doporučuji. Je to velmi užitečný pomocník,“ neskrývala nadšení testerka Kristulka.

S parním mopem už se vám nestane, že budete muset na kolenou drhnout nějakou odolnou skvrnu. To za vás snadno udělá síla páry. Navíc parní mop využijete na veškeré povrchy. „Vytřela jsem celý byt – lino, vinylovou podlahu, kachle, všude super, vůbec nezůstávala podlaha moc mokrá, použila jsem oba návleky, a když se ušpinily, večer jsem se vyprala a jsou opět sněhobílé a připravené pro další použití. Kabel má 6 metrů, což je taky super, dostanu se hodně daleko,“ uzavírá alenab.

Vileda Steam mop už hodnotilo 49 z vás! Máte osobní zkušenost s tímto parním mopem? Přidejte své hodnocení i vy!

Zkoušíte ráda nové věci? Staňte se členkou Klubu testerek Bety.cz! Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů! Už se vám nemusí stávat, že si koupíte něco, s čím nebudete spokojená!

Testujte s námi nové produkty či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz.

Za svá hodnocení navíc získáte extra body v našem věrnostním programu Moje body. Přidáte se i vy?






Celkem 9 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat