Jak vybrat ideální hadřík na úklid?

07.02.2017 | Bydlení a design

Úklid je velice neoblíbenou činností, kterou chceme mít co nejrychleji za sebou. Samozřejmě s perfektními výsledky. Pokud sáhnete po jedinečném mikrohadříku od Viledy, odpadne vám rozhodování nad volbou správného úklidového pomocníka a zůstane jen dokonale čistá domácnost. Multifunkční hadřík Actifibre se hodí na všechny povrchy a díky unikátnímu složení nevyžaduje použití chemických prostředků.

Mikrohadřík Actifibre od Viledy je úklidovým pomocníkem budoucnosti. Nejenže se díky mikrovláknům hodí na všechny povrchy bez rozdílu, ale poradí si i s nejodolnější špínou. Perfektně odstraní každou skvrnu, k čemuž si vystačí pouze s vodou. Materiál, ze kterého je vyrobený, totiž nevyžaduje použití žádných čisticích prostředků. Proto je vhodný i pro domácnosti s malými dětmi citlivými na agresivní chemikálie. Uplatnění najde v celé domácnosti i ve venkovních prostorách. S hadříkem z mikrovláken od Viledy vás nerozhodí žádná spoušť.

Výjimečnost hadříku spočívá také v použité technologii aktivní absorpce, díky které je Actifibre dokonale savý a zanechává umytou plochu nejen perfektně čistou, ale také suchou. Navíc ho po úklidu jednoduše vyždímáte.

Hadřík je pratelný a velmi rychle schne, takže dlouho vydrží a po chvíli je zase připraven na další mytí. Nezanechává nevzhledné šmouhy, chloupky, ani nepoškrábe žádný povrch.

Čistí, saje a leští jen za pomoci vody!

Mikrohadřík ACTIFIBRE zakoupíte v běžných sítích hypermarketů/hobbymarketů od 39,90 Kč.

Více tipů najdete na www.vileda.cz







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat