Poznejte sílu partnerského koutu. Pomůže vám zhmotnit vaše touhy a přání

Jak povzbudit milostnou energii a docílit, aby se váš vztah stal dlouhodobým a nesmírně spokojeným? Rozprouděte lásku u partnerského oltáře! Můžete tak zhmotnit i svoje očekávání, tužby a přání! Co budete potřebovat?

Sexuální terapeuti, sexuologové i psychologové. Ti všichni se přiklánějí k názoru, že ložnice je posvátným místem, které by mělo náležet pouze partnerům. Že si na to nehrajete a klidně v ní necháváte spát svoje děti nebo jim umožňujete, aby do vašeho prostoru vstupovaly kdykoli a bez vyzvání? Teď to možná nevadí, ale až z ložnice odejdou, budete v pozici rodičů – rozhodně ne partnerů a milenců.

Všichni by proto měli respektovat sílu a moc místa vyhraněného citům, lásce, blízkosti a sexu. Není-li prostor pro oddělenou ložnici, stačí zařídit si kout. Podle feng shui a čínského termínu ba-gua, jež symbolizuje různé kvality energie, kout partnerství náleží pravému hornímu rohu (bráno z pohledu vstupu do místnosti). Co by v něm nemělo chybět?

Jen vy dva a čas

Jelikož partnerský kout (může to být čistě prostor metr krát metr v rohu místnosti) zrcadlí vaše podvědomé životní zkušenosti a strachy, měli byste si dát velký pozor na to, jak je osvětlený, na jakých předmětech vám zrak ulpí úplně nejdříve a tak dále.

Jak to funguje?

Vidíte koš se špinavým prádlem? Na stěně visí obraz vyvolávající hrůzu? Chlubíte se obrázky svých dětí, ale výraz partnerství člověk nenajde, ani když se soustředí? To je špatně. Jedná se o signály podvědomí, které dává najevo, že s vaším partnerstvím není něco v pořádku. V podstatě na vztah nemáte čas ani prostor. A to se pochopitelně může odrazit ve všem, čím se momentálně zabýváte a co děláte.

Malé věci, velké změny

Platí proto, že čím živější a bohatší na energii bude váš partnerský kout, tím větší šanci na harmonii, lásku a štěstí získáte. Vhodné jsou předměty, jež ve vás vyvolávají radost, smyslnost, flirt či důvěru. Fotky ze třetí schůzky, momentka ze svatby, první dárek k výročí, podvazek, který jste spolu vydražili na svatbě kamarádky, růže, srdce, svícny, náladové světlo, vkusný akt, jemná vůně…

Partnerské pojistky

Hodí se i solná lampa, mandala, soška nějakého zvířecího páru, zavěšená dvojitá spirála. Přání, očekávání i tužby můžete podpořit s pomocí amuletů v podobě mincí nebo různých geometrických tvarů zavěšených do prostoru (obvykle nad vstupními dveřmi do místnosti).

Jejich součástí jsou tak zvané trigamy, které symbolizují protipóly jin – jang a mají příznivý vliv na podvědomí. Pokud toužíte po lásce, miminku nebo pozorném partnerovi, neváhejte je použít. To samé platí i pro případy, kdy postrádáte pocit bezpečí nebo jistoty.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat