Vysavač vždy po ruce. Pomocník, který vás nenechá ve štychu

10.12.2018 | Bydlení a design

Především mámy s malými dětmi to jistě znají - strávíte hodinu vysáváním podlahy, ale během chvilky byste mohla začít zase od začátku. Jenže komu by se chtělo neustále běhat do skříně pro vysavač, jehož skládání zabere pomalu stejně času jako úklid? Naštěstí existují bezdrátové tyčové vysavače, jež jsou kdykoli připraveny k použití. Jeden takový, Rowenta Dual Force 2v1, si v rámci Dne s testování vyzkoušely i naše testerky. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!

Dopřejte si dokonale praktický bezdrátový vysavač Dual Force 2v1 RH6751WO s integrovaným ručním vysavačem pro lehký úklid bez námahy, bez kabelů a bez obtíží všude tam, kde je zapotřebí.


SIlný výkon, ruční vysavač nebo LED osvětlení. To jsou jen některé z předností vysavače Dual Force 2v1 od Rowenty.

Získejte lepší viditelnost na špatně osvětlených místech a pod nábytkem pro účinný a snadný úklid všech typů podlah, při kterém nevynecháte žádný roh ani škvíru. Sací hubice s motorizovaným kartáčem a LED osvětlením se dodává s lithium-iontovým akumulátorem s dlouhou životností a její lehká konstrukce je zárukou rychlého úklidu bez námahy.

Mimořádně lehká konstrukce s vylepšeným ergonomickým tvarem vnáší do úklidu maximální komfort a promyšlené funkce, jako je vzpřímená poloha pro skladování a rukojeť pro snadný úchop. Velmi lehká konstrukce tohoto kompaktního bezdrátového ručního vysavače s hmotností pouze 2,5 kg umožňuje snadný úklid bez námahy.

Dokonalou kombinaci bezdrátového a ručního vysavače doplňuje skládací rukojeť, která nabízí praktické skladování bez námahy. Doba provozu až 45 minut je ideální jak pro zběžný úklid na poslední chvíli, tak pro dlouhý a důkladný úklid.

Palec nahoru!

A jak byly s vysavačem Dual Force 2v1 od Rowenty spokojené testerky, jež dorazily na náš Den s testováním?

Zase další produkt od značky Rowenta a jako vždy to tato firma perfektně vychytala design produktu, jelikož nejen kombinace barev je naprosto perfektní. Co se mi na tomto produktu líbí, že je bezdrátový, a tak již nehrozí zamotání se do šňůry nebo zbytečně přehazování ze zásuvky do zásuvky, jelikož nedosáhnete do potřebných míst. Oceňuji lehkost tohoto vysavače, jednoduchost ovládání. Ruční vysavač se lehce vyjímá a není potřeba zbytečné síly. Dále se mi líbí, že vysavač je opatřen sklopnou rukojetí, a tak šetří místo v domácnosti a lehce se uskladní. Rozhodně za mě palec nahoru,“ chválila testerka Kristyna04.


Vysavač Dual Force 2v1 si na Dni s testováním vyzkoušely i naše testerky.

Tento vysavač má u mne ohromné plus díky tomu, že nemusím za sebou tahat kabel. Luxování krásně zvládnou i děti, jede úplně sám a ještě ke všemu má super výdrž. Další plus vidím ve skladnosti a v možnosti z něj vyjmout malý ruční vysavač,“ přidala se testerka Misula2115.

Bezdrátový tyčový vysavač Rowenta Dual Force 2v1 mě asi nejvíce zaujal tím, že jej mohu použít tam, kam mi kabel nedosáhne nebo kam bych musela zdlouhavě připínat prodlužovací kabel, např. na schodiště. Vysává dobře, lze dobře čistit a má i LED osvětlení, kterým posvítím při vysávání např. pod linkou,“ popsala testerka gabulka.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.

A jak jsme si Zážitkové testování užili? Podívejte se na následující video:

 

 






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat