Komentáře k článku

strašně bych chtěla pejska...ale do bytu to nejde

Hanyna 14.01.2018

Máme pejska. Kočičku mít nemůžeme, kvůli mé alergii na kočičí srst...

Janoušová 12.01.2018

Z rakoviny Vás evyléčí ani nejlepší lékař, protože jste zlý člověk. Není mi Vás líto!

vivi11 12.01.2018

máme kočku a králíka :-)

Naděžda Hintzová 12.01.2018

Kočka je moje největší přítelkyně.

Franta 11.01.2018

Který smra...vý čokl nebo kočka mě vyléčí když mám rakovinu krku a plic. Vy tak zvaní mírumilové zvířat ?? !!!!

moravačkaaja-17 Franta 13.01.2018

Vy musíte být hodně zlý!! člověk

LAD.SORKOVÁ. 11.01.2018

PŘI ÚPRAVĚ BŘEČTANOVÉHO POROSTU JSEM SLYŠELA MNOUKÁNÍ,TRVALO DVA DNY NEŽ JSEM SE PROSTŘÍHALA TÍM HOUŠTÍM A PAK SE OBJEVILO ČERNOBÍLÉ KOTÁTKO,KTERÉ SE MĚ VEŠLO DO DLANĚ,KRMILA JSEM HO KAŽDÉ TŘI HODINY INJEKČNÍ STŘÍKAČKOU,POTOM NÁSLEDOVALA MASÁŽ BŘÍŠKA OHLEDNĚ VYPRÁZDNĚNÍ.JE TO KOČIČKA,JMENUJE SE PIŠKORKA,UŽ VÁŽÍ DVA KILOGRAMY,ŘÁDÍ PO BYTĚ JAKO TAJFUN,JE ČISTOTNÁ A VŠUDE SE MNOU CESTUJE,URČITĚ JSEM RÁDA ŽE JI MÁM,POKUD NĚKAM ODJÍŽDÍM,RODINA SE ZAJÍMÁ A I VYŽADUJE,ŽE MUSÍM PŘIJET I S PIŠKORKOU.

Jája LAD.SORKOVÁ. 12.01.2018

jsem ráda,že je zase jeden dobrý člověk, který pomohl kočičce. často je slyšet a bohužel i vidět zlé chování některých lidí. já sama mám několik kočiček, které by bez mé pomoci zemřely, a ony jsou neskutečně vděčné a milé, dokáží mi překonat nejednu bolístku Jája

honzik 11.01.2018

nedovedu si již bez pejska představit

Jana 11.01.2018

Mám už v pořadí třetího pejska.Je mi 70 a pejci mě drží v dobrém psichyckém stavu.Zemřel mi manžel a díky mému Čárlíkovi se tak sama necítím.

Saša 11.01.2018

*1* měla jsem dva potkánky, holčičky, byly ochočené, přítulné. Bohužel jejich život je velmi krátký. Po jejich odchodu jsem si pořídila malého pejska, je tak oddaný, přítulný, chytrý a vděčný za mojí lásku . Můj syn se do pejska zamiloval, jsou to velcí kámoši. nedovedu si představit život bez něj.

Věra 11.01.2018

Mám dvě fenky pudlinky, jsem už v důchodu, díky nim se necítím tak sama, bez nich bych byla ztracená ...........

Marie 11.01.2018

Miluji pejsky První psí holka Je už v nebicku Teď mám 8 let psího kluka Láska největší ! Mohu jen doporučit

alenab 11.01.2018

souhlasím s článkem, mám psa už víc jak 5 roků a oddanějšího přítele bych těžko hledala.

helus 11.01.2018

Máme doma plno zvířátek.

konatovka 11.01.2018

Už nemáme žádného mazlíčka a nebudeme si ani pořizovat.;-)

Amanita Pantherina 11.01.2018

Mívali jsme spoustu zvířat, i kozu a ovce, musela jsem pomáhat se o ně starat, nikdy mi to nevadilo. Koza zvládla skoro všechno co pes, potvora chytrá i skákání na opičí dráze a uměla otevřít všechny branky. Z opičí dráhy jsme ji vyháněli, dělala tam bobky. Ale po odstěhování od rodičů jsem měla jen psa a jednu dobu králíky. Teď žádné zvíře nemáme, hodně cestujeme a museli bychom shánět pořád hlídání. Ale až budeme doma a budeme moci jezdit jen po okolí chtěl by muž psa.

Dagmar 11.01.2018

mohu zcela potvrdit,protože mám velké zdravotní problémy a mé tři kočičky-to je oáza pro psychiku.

Pepa 11.01.2018

Souhlasím s článkem bohužel vše nemá jen pozitiva.Měli jsme nalezenou kočku v té době jsem měl veliké zdravotní problémy.Zhruba 8 let jsem trpěl na veliké afty i syn měl podobné potíže.Lékaři mi nedokázali pomoci,nemohl jsem mluvit ani jíst.I kočce se začal zhoršovat zdravotní stav natolik že veterinář doporučil utracení s tím jsme souhlasili.Náhle jako zázrakem nastala změna kterou jsme nečekali já i syn jsme se uzdravili.Mějte rádi zvířata jistě si to zaslouží ale buďte opatrní hlavně na hygienu.

Beruszka82 11.01.2018

Máme rybičku,křečka a letos plánujeme kočičku a pejska dětem <3

Marcela 11.01.2018

Zvířata jsou úžasná...moc je miluji a chráním celý život... a také jim vděčím za báječnou kondici, skvělé zdraví, pozitivní pohled na život a lásku. Lidé by se měli často od zvířat učit! A proto 100% doporučuji milovat zvířata a pomáhat jim, protože v tomto světě rozjeté civilizace naši lásku a pomoc potřebují a na oplátku nám dávají ten největší dar- svou čistou, upřímnou lásku a také nás chrání a léčí!

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat