Komentáře k článku

honzik 03.02.2018

my máme pejska, ale pejsek nebo kočka to je jedno, naše miláčky milujeme

Dříve jsme měli psa i kočku.Dnes už jen kočku.

Kočky mi nevadí, ale já bych to doma nechtěla já bych chtěla pejska<3

Hanka 02.02.2018

Kočičky miluju jsou nejlepší mazlíci n

kamila76 02.02.2018

U mě vyhrává pejsek!!!

Murmus 01.02.2018

Máme doma psa i kočky, nedala bych ani jednoho;-) ale musí si člověk udělat čas, nejsou to věci co se uklidí do rohu

JanaB 01.02.2018

No u nás na chalupě máme jednoho hafana a 9 kočiček. Všechny vykastrovany a vychovany na zachod. Pres den jsou venku a v noci v zimě spí ve svých peliscich. Všichni jsou milacci a náš pes přesně pozná která kočka je naše a beda když na zahradu přijde nějaká cizi:-) takže za me pes i kočka. Akorát pes vás udržuje víc v pohybu. Prostě musíte 3x denně ven;na zahradě se nevyvenci. Myslím ze nejen texaska studie,ale i u nás bychom to zvladli ne? Pěkný den všem milovníkům zvirat☺

Katie 01.02.2018

Já jsem po celý svůj dosavadní život měla pejsky, ale co mi za duhový most před rokem odešla fenečka, a zjistila, že bez zvířete nemůžu být, zvolila jsem kočičku (a rovnou tři), protože emočně bych dalšího pejska nezvládla.

Jarmila 01.02.2018

Mám raději kočky, protože jsou čistotnější a klidnější /obecně/,Dá méně práce než pes a je stejně vnímavá ,ale časem si určitě pořídím pejska, momentálně by mne více omezoval v aktivitách než kočka.

Hana 01.02.2018

Mám své tři oblíbence: kocoura Tomíka, hřebce A1 Petinga a fenu Kavkazana. Chovají ke mě téměř jako jeden živočišný druh. Nespustí mě z očí a stále se dožadují mazlení. Když je zavolám tak běží jak to jen dovedou. Pravda na půdu za mnou vyleze pouze Tomík, ale nejrychleji přiběhne Peťan.

konatovka 01.02.2018

Dcera má dvě kočky a psa a spolu si velmi dobře rozumí, mají se rádi.;-)

Eliška 01.02.2018

Mám doma 3 kočičky a 1 kocoura jsou to moje zlatíčka nedala bych je

Markéta 01.02.2018

Máme dvě kočky a přiznám se, že je beru skoro jako "lidi". Normálně s nimi mluvím a zdá se mi, že mi i občas rozumí XD

Jirka 01.02.2018

Především je potřeba si uvědomit, že zvíře není věc, ale živý tvor a jako takový vyžaduje péči, pozornost a hlavně čas. Máme doma kočky i pejsky, bydlíme na vsi, takže je to asi normální, nicméně, jsou to členové rodiny a tak je k nim také přistupováno.

surcuf Jirka 01.02.2018

No a to je ta chyba, přestože jste ze vsi máte "městský" pohled, jsou to zvířata se svými potřebami,instinkty a možnostmi, polidšťovat je a považovat za členy rodiny je prostě proti přírodě a ve výsledku to škodí zvířatům.

flanér surcuf 01.02.2018

Nu, za to venkovští mají stále v mnoha případech ten "správný" pohled na věc, tedy psa. Smečkové zvíře nechají osamocené na dvorku, v lepším případě na volno, a myslí si jak mu neprospívají. Psovi je mnohem lépe v bytě s lidmi, než samotnému, má-li samozřejmě dost prostoru a také pravidelného pobytu venku. Za to chudáci na dvoře se brzy prezentují jako neurotičtí nebo naopak apatičtí, uštěkanci, což je ostatně to jediné, čím se mohou zabavit. A polidšťování? Člověk je jen o něco vychytralejší zvíře, se stejnými vlastnostmi jako zejména ostatní savci. Nevyvyšujte se, a když se vám nelíbí polidšťování, tak si myslete, že se přátelé zvířat prostě jen "pozvířatují".

helus 01.02.2018

Máme doma kočičku a pejska.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat