Komentáře k článku

Hanyna 08.02.2018

Krmíme pouze granulema a jídlo rozdělujeme do dvou krmných dávek. O torzi žaludku jsem ještě neslyšela. Takže děkuji za poučný článek.

FANDA 06.02.2018

DÁMY DĚKUJI,KONEČNĚ ROZUMNÉ NÁZORY. DNES ,TAK ZVANÍ MILOVNÍCI ZVÍŘAT UŽ NEVĚDÍ CO JIM DO TÉ SMRADLAVÉ HUBY DÁT. A TY KRETÉNE HELUS, BĚŽ ZA ROH A DEJ SI PÁR POŘÁDNÝCH FACEK !!!!

Anet 06.02.2018

A nezapomeňte na oblečení pro psy - to je prý od října do dubna naprostá nezbytnost.. ;*( Jsem jediný, kdo má dojem, že by do roku 2010 psi oblečení nechodili a přesto žili? Prostě marketing, stejně jako prémiová krmiva, tašky, ve kterých se psi nosí, jako by neměli vlastní nohy, pamlsky doporučované jako neustálá odměna za cokoliv nebo hračky (se kterými si pes stejně sám nehraje a víc si užije, když mu házíte starý tenisák) a hypoalergenní superpelechy, ve kterých psi stejně nespí, protože noci tráví s páníčkem v posteli a dny na sedačce. Ale co, když lidé peníze v kapse mají, tak proč je z ní nevytáhnout..

helus 05.02.2018

Bohužel občas pejskovi to co jíme dáme,i když by to neměl.

konatovka 05.02.2018

Naprosto souhlasím s komentářem paní Marie Pajerové, tak to přesně bylo.*1*

Marie Pajerová 05.02.2018

Jako malá holka si pamatuji ,že žádné granule nabyli a psi se krmili tím co zbylo od oběda, teď mi to připadá jako komerční tah ! Vše je špatné a psi a kočky musí jenom granule ty jsou nejzdravější ! Kočkám babičky dávali od dojení mléko a co si chytili za myšky ,a byly zdravé a koťata byla dvakrát do roka ! A tak hurá ať se kupují granule !

Amanita Pantherina Marie Pajerová 05.02.2018

Tak to bylo i u nás, ale psi hlídali nebo chodili s taťkou do lesa a kočka chytala myši. Ve volném čase si s námi hráli, mléko od kozy bylo pro psy, kočku a prase. Taky dostávali často vajíčka, na srst. Psi a kočka rozhodně nedostávali žrádlo 3x denně. Taky nás nestáli tolik peněz, měli očkování jako malí a pak proti vzteklině. Teď, když jsou psi a kočky v bytě, mají většinou méně pohybu a taky je páni více sledují.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat