Svíčky s příběhem: Provoňte svůj byt luxusními svíčkami Baobab

02.05.2018 | Bydlení a design

Nádherné vůně, neotřelý design, jedinečný příběh a především kvalita a precizní zpracování. To vše v sobě spojují svíčky Baobab inspirované divokou přírodou a vzdálenými kouty naší země.

Belgická značka Baobab Collection, vyrábějící jedinečné vonné svíčky a difuzéry, vznikla v roce 2002 v Tanzánii. Unikátní je nejen svými výrobky, ale také tím, že podporuje lokální evropské řemeslníky a zdejší výrobu a vybírá jen ty nejkvalitnější suroviny.

Například minerální vosk používaný ve svíčkách pochází z Německa, sklo z Polska, kůže z Itálie a vůně své dokonalosti dosahují díky znalostem výrpbců parfémů z francouzského městečka Grasse. Navíc je výroba svíček šetrná k životnímu prostředí.

Na podporu žen

Kolekce Baobab zahrnuje širokou škálu dekorativních svíček v transparentních skleněných vázách nebo v nádobách z ušlechtilé oceli. Mezi pěti různými velikostmi svíček vyčnívá majestátní „Maxi Max“ svíčka, která dodává tradičním interiérovým svíčkám zcela nový rozměr. Tyto unikátní svíčky rozsvítí a provoní vaše večery po dobu téměř tisíce hodin! To vše ve výjimečné kvalitě, která by nebyla možná bez pečlivé práce opravdových řemeslníků!

Všechny svíčky z kolekce Baobab jsou vyráběny ručně, a tak je každá z nich opravdovým unikátem. Inspirované jsou nejen krásami Afriky, ale také každodenním životem. I proto jsou každý rok navrženy dvě speciální limitované edice svíček Baobab.

Jednou z nich je letos edice Women. Jak již název napovídá, jsou inspirované ženami. Navíc jejich prostřednictvím kolekce Baobab podpořila neziskovou organizaci BIG Against Breast Cancer, jež se zaměřuje na podporu výzkumu rakoviny prsu. Sklo svíčky z edice Women zdobí zlatý grafický vzor odkazující na symbol ženskosti.

Víc než jen dekorace

S kolekcí Baobab se svíčka stává skutečným dekoračním předmětem. Stejně jako baobab v africké savaně, tak i tyto svíčky ohromují a vyčnívají nad ostatními. Běžný produkt se tak stává neobyčejným. To je pravděpodobně to, co definuje luxus.

Značka Baobab Collection je průkopníkem ve svém oboru a její výrobky jsou dnes exportovány do pěti kontinentů. S kamenným obchodem v Bruselu, butiky v prestižních obchodních domech a asi pěti sty exkluzivními prodejními místy zajišťuje globální distribuci svých výrobků.

Svíčky z kolekce Baobab můžete zakoupit na www.bytove-parfemy.cz nebo v kamenných prodejnách.

Soutěžte s námi o svíčku Baobab Women! Do soutěže se můžete zapojit ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat