Ke spokojenosti potřebuje pes vhodné krmivo i váš čas

05.06.2018 | Bydlení a design

Češi milují psy, a tak není divu, že pro své domácí mazlíčky chtějí jen to nejlepší. Ostatně vhodně zvolené krmivo je pro zdraví psa klíčové. Máte doma čivavu, yorkšíra nebo třeba krysaříka? Pak i vězte, že i malá plemena si zaslouží stravu na míru. Takovou je Brit Care Mini, krmivo, jež mohly v rámci testování vyzkoušet i mazlíčci našich testerek. Přečtěte si hodnocení a recenze testerek! Máte stejné zkušenosti?

Hlavně žádná nuda

Spousta lidí má tendenci pohlížet na malá psí plemena jako na „gaučové psíky“, kteří celý den jen tak polehávají a mnoho zábavy nepotřebují. A to je velká chyba, která se negativně podepisuje na zdraví i pohodě pejska. Pro zvířata je totiž nuda velmi nebezpečná. Podle některých výzkumů dokonce urychluje u psů nástup demence. Jak tomu zamezit?


Granule, které díky své velikosti "přesně padnou" do tlamičky malého psa a díky svému složení zajistí zdraví a spokojenost. To je Brit Care Mini.

Psi jsou velmi chytří a učenliví. A co víc, učení je baví! Tak zkuste toho svého naučit nějaký nový trik. Ostatně se u toho pobavíte oba. A když už jsme u zábavy... Všichni psi si rádi hrají. Ale nemusíte se omezovat na aportování nebo hraní s míčkem či jinými psími hračkami. Zkuste se do hry více zapojit přímo vy. Jak? Prostě si na chvíli zkuste představit, že jste také pes. Doslova. Takže pěkně na všechny čtyři a pořádně si „zablbněte“. Můžete se honit, hrát si na schovávanou… Že vám to zní dost bláznivě? No a co!

I při venčení můžete pejskovi velmi prospět. Spousta lidí sice venčí docela poctivě, ale stále na jednom místě – v tom samém parku, okolo toho samého bloku… Upřímně řečeno, nikoho nebaví navštěvovat stále stejná místa, jenže náš pejsek nemá na vybranou, pokud ho sami nevezmeme někam jinam. A to byste měli dělat! Nové podněty, objevování, noví psí kamarádi! To všechno pozitivně ovlivňuje mozek vašeho štěkajícího miláčka.

Nezapomínejte, že psi jsou společenští tvorové, což znamená, že jim rozhodně nemůže vyhovovat, pokud si jich jejich páneček za celý den prakticky nevšimne a nanejvýš jim nasype granule a vyrazí s nimi okolo domu. V tom jsou zkrátka naši miláčkové podobní lidem. Takže jim věnujte spoustu pozornosti a lásky!

Mistička toho nejlepšího

Tak jako je tomu i lidí, i na zdraví psů má výrazný vliv to, jakou stravu dostává. Speciálně pro malá plemena psů a jejich specifické potřeby bylo vyvinuto krmivo Brit Care Mini. To mohly vyzkoušet i naše testerky se svými psími miláčky. Jak se granule osvědčily?

„Zpočátku jsem se obávala, že naše Annie žádné granule jíst nebude, protože na ně není zvyklá, a v první chvíli to tak i vypadalo, ale nakonec jí moc zachutnaly, pořád chtěla další a další. Varianta "sensitive" je pro ni jako stvořená, protože má problémy se zažíváním a obyčejné granule nesnese. S Brit Care Mini však vůbec žádný problém neměla a ještě si pochutnala. Ani se nedivím, složení vypadá opravdu skvěle a kvalitně! Až nám testovací balení dojde, určitě koupíme další,“ napsala testerka teris146.


Granule Brit Care Mini pro malá psí plemena měly u našich testerek, respektive u jejich štěkajících mazlíčků, jasný úspěch!

„Tak tyhle granule mohu jen doporučit. My jsme zkoušeli Grain Free Puppy Lamb. Ochutnalo je hned několik pejsků a všem mooooc chutnaly. Lily moc granule nechtěla, ale tyhle si oblíbila. Jsou hezky malé, takže jsou vhodné pro malá plemena a asi pejskům příjemně voní, protože vždycky, když jsme je rozbalili, tak se pejskové seběhli a čekali, kdy dostanou tuhle dobrůtku. Dokonce za mnou přišly paničky, abych jim napsala, co to je za granule, že je budou muset koupit, protože jejich pejsci jiné nechtějí,“ přidala se testerka gabriko.

„Máme doma variantu pro obézní nebo sterilizované psy. Naše čivava už je starší (9 let) a před dvěma roky jsme ji museli ze zdravotních důvodů částečně vykastrovat. Od té doby se trápíme s menší nadváhou, i když se snažíme chodit na delší procházky. Z důvodu vyššího věku také musíme nakupovat malé granule a namáčet je do vody. Tyto granulky hned ochutnal i tvrdé a nenamočené a zdá se, že zachutnaly hned napoprvé. To nebývá běžné a musíme ho k jídlu spíše nutit. Tyto jsou s příchutí lososa a je pravda, že jsou trochu cítit po rybině. Není to ale na překážku a určitě je budeme po dobré zkušenosti kupovat i nadále,“ chválila testerka Paja. Kopuleta.

„Příjemná lososová vůně, dokonalé balení s perfektně vymyšleným uzávěrem, který skvěle utěsní granule, takže nenavlhnou ani "nezamoří" byt či dům "odérem" z granulí. Náš jorkšírek díky nim začal zase krásně prospívat a přibral na svou původní váhu. Rozhodně doporučuji a i nadále budeme našemu pejskovi tyto granule kupovat,“ uzavřela testerka weru90.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:44
139 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:42

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat