Komentáře k článku

Laura 02.05.2022

Já peru na nízkou teplotu kvůli šetrnosti. Na vůni používám parfém na praní. Nezanáší tolik pračku jako klasická aviváž a dokonce je vhodný i do sušičky.

Vasti1 11.09.2020

děkuji za zajímavý článek

helus 23.07.2018

Budu muset začít prát jinak.Dobré rady.

glady 23.07.2018

dobré rady

vera 22.07.2018

Lněné se pere zvlášť, bavlněné se pere zvlášť. Utěrky na nádobí, i když jsou bavlněné, se perou zvlášť. Ne, moje prádlo není zašedlé. I když existují takové proužky, které, prý, umožňují prát cokoliv s čímkoliv, není to pravda. Prádlo se musí třídit a prát podle toho, z jakého je materiálu.

aster vera 23.07.2018

Ano, existují - jsou to ubrousky a fungují. Samozřejmě, že třídění je nutné, když perete na různé teploty - tam žádné ubrousky nefungují, ty jsou jen pro možnost praní různobarevných věcí společně.

aster 22.07.2018

Zastaralé ;-) dneska můžete prát barevné dohromady - stačí si koupit takové speciální ubrousky, přidat k prádlu a je to v pohodě - sakra, redakce, neměli byste jít s dobou?

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat