Komentáře k článku

konatovka 20.10.2018

Nikdo nás nikdo nevykradl a nechtěla by se toho ani dožít, musí to být psychicky nepříjemné.:-O

Nás tedy nevykradli a doufám,že se tak nestane.Ale mám zkušenost z MŠ,kde jsem dělala školnici a tam nás vykradli několikrát.Žádný dobrý pocit to nebyl.Dlouho jsem se bála tam chodit jako první

Siraellen 09.10.2018

musí to být hrozné

ovace 09.10.2018

naštěstí zatím ne

Reny 08.10.2018

Už i já mám za sebou komplet vykradený dům a nedokonané vykradení garáže (konečně se spustil alarm) a mohu jen potvrdit, že materiální škody člověk nakonec oželí, o něco přijde definitivně, něco málo uhradí pojišťovna, ale skutečně daleko horší je újma psychická, jde o vědomí, že vám hnus a špína v podobě zlodějů narušili vaše soukromí, všechno znečistili, "znesvětili". To pro mě bylo ze všeho určitě to nejhorší.

glady 08.10.2018

velmi nepříjemná záležitost

František Mlejnek 07.10.2018

Za prvé neznám ani nikde nemám poznamenáno číslo své platební karty. Pokud by mi ukradli i počítač, musel bych asi na bankovnictví do jiného počítače. Navíc do něho píšu paměti, takže určitou neochráněnou část bych musel psát znovu - je to to nejdražší, co mám. Doklady od ukradených věcí mám kdovíkde... Něco vím, něco, co je po záruce, jsem už vyhodil, účtenky taky skladuji jenom tehdy, když jsou současně záručním listem, ale mám v tom bordel. - Ještě štěstí, že zůstatková hodnota mého majetku je nejvýš 20 000 Kč, nábytek je starý a rozbitý, ten nikdo neukradne, a spousta věcí je ještě z našeho režimu... O to taky nebude zájem.

helus 07.10.2018

Zatím nás nevykradli,a doufám,že se to nikdy nestane.

Milka helus 07.10.2018

Nam se vloupali do domu 2x.Nyní nám ukradli celou nemovitost. .3 domy nav 1 komplexu.Policie řekla ze to je POUZE poškozování cizí věci a ze to skončí v koši. Musíme platit právníky a soud a řešení se asi coby důchodci ne dožije mě. Škoda je 5 milionů. ..Práva v ČR jsou ne vymahatelnost.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat