Komentáře k článku

xxkouckaxx 15.10.2018

já jako malá spávala na gauči v pokoji :-) bo nahoře v domě bydlela ještě babička a nebylo víc místa - moje holky pokoj už mají - starší je už dávno vdaná , druhá je mladší o 16 let , tak jej podědila ;-) zařízení měly obě podle možností - co možná nejútulněji , ale ne moc draho , na to prostě nemáme *2* když se doma sejdeme všichni , tak se vždy nějak naskládáme - jak se říká : dobří lidé se vlezou všude <3

Kristyna04 13.10.2018

S bráchou jsme měli každý svůj pokojíček a tak to budou mít i moje děti :-) vždy jsem byla ráda za soukromí :-D

konatovka 10.10.2018

Velmi dobré rady pro rodiče dětí, kterým zařizují pokojík.*1*

Siraellen 09.10.2018

dobré vědět

Trémon 07.10.2018

Byly jsme 3 holky, každá svůj pokoj, ale stejně jsme si hrály nejčastěji venku nebo jinde. Dokonce jsme spaly většinou spolu, hlavně my starší. A na uklízení byl ten velký dům děsný, půl soboty v tahu.

Máme velký barák a ano moje dnes už dospělé děti měly každý svůj pokoj.Vnoučata mají zatím jeden pokoj,jsou malí,ale v budoucnu i oni budou mít každý svůj pokoj

nea 07.10.2018

V dnešní době kdy je dosti těžké dosáhnout na solidní bydlení pro mnoho lidí je až nemožné aby v rodině třeba se třemi dětmi každé dítě mělo svůj pokojíček.

helus 06.10.2018

Manžel je velmi šikovný.Dětské pokojíčky vyráběl sám pro všechny naše děti.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat