Komentáře k článku

Hana Heda M. 22.07.2019

*8**6*Myji nádobí v ruce , ale nejsem stará škola .....co je na tom starého , umýt pár kousku ve dřezu ? XD....když jsem viděla umyté nádobí z myčky ...hmmm , děkuji . *8*

Stabilitka 22.07.2019

:-PKdyby to byla skutečně myčka nemusel by člověk nádobí předmývat.Kraksna,která mi zabere část linky,téměř nic neumyje a do 2 let mi odejde je pro mne zbytečná investice.To nepočítám hromady té "bohulibé" chemie,která dokáže některé kousky nádobí i zničit...radši klasika-ruce,jar a škopek..

Věrka 21.07.2019

Já na rozdíl od autora článku nepřipaluji nádobí, ale občas se mi v nádobí "podaří" mírně připálit nějaké jídlo. Hned, bez míchání, obsah hrnce přeliji do jiného a připáleninu na dně se pokusím lžičkou seškrábnout. Hrnec pak umyji horkou vodou s odmašť.přípravkem, opláchnu, nasypu na dno trochu písku na nádobí, dám trochu studené vody a zahřeji, nemusí to být až k bodu varu. Nechám vychládnout a zbytek už jde lehce dočistit houbičkou.

konatovka 18.07.2019

Na připálené nádobí používám tekutý prášek Cif, na ten nedopustím a co se týká myčky, tak jsem se rozhodla na základě mnoha zkušeností, kdo jí vlastní, že si jí nepořídím.:-O

helus 18.07.2019

Dobré rady.Přínosný článek.

nea 18.07.2019

dobré a užitečné rady.......a mytí nádobí v rukách bych neodsuzovala, myčku nemám, nebudu mít a netoužím po ní

ovace 18.07.2019

musím vyzkoušet

Siraellen 18.07.2019

na připálené nádobí používám tekutý písek

glady 18.07.2019

dobré rady

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat