Hledáte ten pravý toner pro svoji tiskárnu? Víme, jak na to

29.07.2019 | Bydlení a design

Pokud vám přestala tisknout vaše tiskárna, nemusíte se hned znepokojovat a myslet si, že má poruchu. Ve většině případů došlo jenom k tomu, že došla náplň. V případě inkoustových takzvaná cartridge, zatímco v případě laserových je to toner. Pokud chcete koupit ten pravý, poradíme vám, jak na to.

Každý typ tiskárny může používat jinou variantu

Je třeba myslet na to, že každá tiskárna na trhu může používat i jinou náplň. Proto nelze jenom tak přijít do obchodu a říci, že chcete toner pro tiskárnu určité značky. Je třeba znát více informací, díky kterým najdete přesně tu náplň, kterou potřebujete. Když znáte typ, už pouze vybíráte na základě:

  • Barvy
  • Výrobce
  • Kapacity

Zjistěte typ své tiskárny

Nejjednodušší možnost je samozřejmě zjištění typu vaší tiskárny. Kde tuto informaci najdete? Může být umístěna přímo na jejím těle, v horní části. Stejně tak daný typ najdete třeba v objednávce, stejně jako na faktuře. Když daný typ znáte, je následný krok velmi jednoduchý. Stač ho vložit do vyhledávacího políčka na webu Tonerdepot.cz. Díky tomuto sofistikovanému vyhledávání máte jistotu, že se vám zobrazí pouze ty náplně, které jsou určené do vaší tiskárny. Zkrátka a jednoduše nelze koupit špatně. Jediné, na co musíte hledět, je rozdělení na originální a alternativní náplně.

Zjistěte typ náplně

I to je možnost, jak nakoupit správně. Základem by mělo být zjištění správného typu vaší náplně. Jak to udělat? Otevřete příslušné víko tiskárny a poté vyndejte i danou náplň. Když si ji dobře prohlédnete, najdete na ní i její typové označení. U některých výrobců to může být jenom číslo, u jiných kódové označení. Následně typ náplně vložte do vyhledání a zobrazí se vám přesně takové levné tonery Canon, které hledáte. I tudy vede cesta, jak mí stoprocentní jistotu, že nakoupíte správnou, kterou potřebujete.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat