Komentáře k článku

Kocka R 27.10.2019

Pronajala jsem byt, realitni makler se za klientku - najemnici zarucoval, matka nove najemnice taktez. Slecna, pravdepodobne s inteligenci IQ tykve, natvrdo nabouchala do zdi obrazky sve dcerunky, nekde i omitka opadala. Praskla ji vodovodni baterie, kterou jeste 14dni pouzivala olepenou izolepou....vysledkem uhnita pracovni decka, lista u podlahy...Proste slepice nemohla zavolat,ze je potreba to opravit. A dalsi zavady, orvane dvere od psa a dalsi skody. Kourilo se v byte, i kdyz mela balkon a dohoda znela, ze jen na balkone...Z kauce se to odecist nedalo, jelikoz nezaplatila posledni najem. Nejaka pani Janickova z Brna. Z toho mam velmi dobre pouceni: nikdy nedam opet najemni smlouvu, jen podnajemni. Ceny mam nastavene nizko, nikoho neobiram na kost, ale nenecham si opetovne nicit svuj majetek.....Na hruby pytel, hruba zaplata.

glady 24.10.2019

kdybych zdědila, tak bych pronajímala;-)

aster glady 24.10.2019

A uvědomujete si, že jako majitel (pronajímatel) máte povinnost se o ten byt komplexně starat (nájemník tam jen bydlí a když je to ok. platí nájem) - na to musíte mít taky finance - vezměte si kalkulačku a zkuste si spočítat, na kolik vás vyjdou případné opravy - a za jak dlouho vám na ně ten pronájem vydělá *6*

konatovka 24.10.2019

To se mi vůbec netýká, ale dobré rady, pro ty, kteří toto řeší.:-O

Siraellen 24.10.2019

nic takového jsem dosud neřešila

ovace 24.10.2019

nemám takovou zkušenost

nea 24.10.2019

V dnešní době najít spolehlivé a slušné nájemníky není tak snadné.

xxkouckaxx 24.10.2019

no nevím podle toho co čtu jak majitel nemá prakticky žádná práva , tak bych do toho asi nešla

aster xxkouckaxx 24.10.2019

Kamarád takhle naletěl - zdědil dům po tetě a rozhodl se ho pronajmout - právě přes realitku. Nejen že zdevastovali barák, ale i zahradu a soudil se 5 let - nakonec to vyhrál, ale všechny peníze z těch výtečníků stejně nedostal. Aby dům mohl prodat, musel do něj docela dost investovat - kdyby ho byl prodal hned, měl by sice méně peněz, ale ušetřil by si nervy - což se penězi zaplatit nedá...

aster 23.10.2019

Zase reklama na parazity - realitní společnosti - nevěřím. Zákon, který nefunguje v praxi - jakoby neexistoval. Není páka, která by vystěhovala problematické nájemníky, ani když jim to nařídí soud. Leda je vynést v zubech - ale na to už funkční zákon je.

helus 23.10.2019

Dnes je veliký zájem o pronájem.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat