Komentáře k článku

Go 16.02.2020

Proč se i na takovýchto fotkách lidé tak přiblble smějí a cení rovnátkama natažené zuby ?

ovace 06.01.2020

nemám zahrádku

helus 06.01.2020

Na zahrádce velmi ráda pracuji.

Mutrmatka 05.01.2020

Ach nemusíme to číst do konce, když se nám to nezamlouvá. Fakt je, že dřív se nás dětí nikdo neptal zda chceme nebo ne, ale museli jít pomoct na zahradu. A teď nakonec lidé přichízí na to nebylo tak špatné, tak co.

aster 05.01.2020

Mimochodem, autorko, i v mulčovací kůře nebo štěrku roste plevel a důvodem mulčování není jen potlačit růst plevelů... Vzhledem k ostatním "kecům" je vidět, že o zahradách ani zahradničení nevíte nic - což mě u vás opravdu nepřekvapuje. Opět článek, kde jste smíchala všechno možné bez rozmyslu - jak vám to přišlo pod ruku. A pro případné rýpaly - mám k tomu co říci, už se "zahradami" přes 20 let živím.

Mičuroman 05.01.2020

Není rytí jako rytí, když ryjete jen rycími vidlemi a půdu neobracíte, tak je to pro půdu šetrnější a plevele se zbavíte též, že to dělám permakulturně je náhoda, došel jsem k tomu pozorováním sám. Když ale máte půdu sprašovou blátivou, tak je dobré ji trochu rozrušit a nechat hroudy (zase ale neobracet), ale potřebuje vylepšit kompostem nebo agroperlitem či lépe vermikulitem.

M.Kubalová 05.01.2020

Tohle musel napsat jedině blb.

Vendy 05.01.2020

To bych chtěla vidět ty " vědce " jak by do nezrytého a zapleveleného záhonu sázeli semínka mrkve, salátů a pod. a tu úrodu kterou by sklidili, pokud by jim něco vzešlo... Protože máme velkou zahradu tak ji část necháváme jako louku a tu sečem 1-2 za sezonu a seno si bere soused pro ovce. Záhony ale ryjem i čistím od plevele a ostatní plochy pravidelně sečem.

jana kratochvílová 04.01.2020

rada na jaře duben květen červen červenec srpen zaři

assaly 04.01.2020

Miluji zahradu a zahradničení, vrtání v hlíně a pěstování všeho co roste, takže nepotřebuji být In a trendy. Plevel ze záhonů musí pryč, když nezryjeme záhon, tak do něj další rok ani nezatnu motyčku, protože máme těžkou hlínu. Navíc mi tam přezimují všelijaké potvory, které spíš vymrznou, když je na zimu zryto. na zahradě to bez námahy prostě nejde. Už aby bylo zase jaro :-)

xxkouckaxx 04.01.2020

proč furt na vše vymýšlí nějaké "trendy" kam se poděl zdravý selská rozum ? proč nedělat věci tak jak se dělají už po staletí a pořizovat si to co se nám líbí a ne to co nám diktuje pár lidí co nic jiného neumí , tak kafrají blbiny ? móda , bydlení , strava a teď i zahradničení - svět se v prd... obrací

aster xxkouckaxx 04.01.2020

Právě proto, že nic neumí, tak používají "trendy" jako zaklínadlo. Bohužel dneska může jakýkoliv pisálek produkovat články a nemusí nic umět. Zajímalo by mě, kolik těch pisálků by se uživilo normální prací...odpovím si sama...1% - a to jim ještě lichotím.

aster 04.01.2020

Trendy jsou souhrn pitomostí, které jsou zrovna v módě - a je jedno, čeho se to týká. Pokud mi někdo hodlá kázat moudra o zahradničení, ať mi ukáže svou zahradu, která je alespoň 5 let po výsadbě - pak se máme o čem bavit. Teoretizování je pěkná věc, ale praxe je většinou úplně někde jinde *6*

assaly aster 04.01.2020

souhlas

Viki Vikina assaly 05.01.2020

Souhlas, chce to hlavně zdravý rozum. Když se v jiných případech odkazujeme na to, jak to dělali naši předkové, proč ne i tady?

aster Viki Vikina 05.01.2020

Protože to dneska není IN - dneska je IN tleskat každému blbci, který za každou cenu odmítá léty prověřenou praxi. Nejvíc "odborných" rad mají ti, co nikdy nevypěstovali ani jedinou mrkev...*17*

kamila76 04.01.2020

Moc zajímavé. Ráda zahradničím :)

nea 04.01.2020

Bohužel nemám zahrádku, jen pěstuji bylinky na balkoně.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat