Komentáře k článku

xxkouckaxx 13.03.2020

pořád vymýšlí kraviny , dřív se žilo nv jeskyních a světe div se - lidstvo přežilo

glady 17.02.2020

bydlím ve starším domku

Siraellen 17.02.2020

mám malý byt

ovace 17.02.2020

preferuji byt

helus 17.02.2020

Máme svůj domeček se zahrádkou.

nea 17.02.2020

jsem ráda,že mám kde bydlet

Mutrmatka 16.02.2020

Ještě dýchám a žiju, na zmírnění jedů jsou pokojové rostliny a kdybych si už nemohla zapálit vonnou svíčičku, všude vyžadovala certifikáty neměla doma ani kousek plastu,tak už bych to nebyla ani já.;-)

Eques 16.02.2020

Novostavby nesplňují naprosto nic, nekvalitní materiály, slyšíte "sousedy" barák jak z papíru, rostou jako houby po dešti, nenormální akustika, hluk ze 4 patra slyšíte ve dvojce,úplně normální, dupot ze 4 šejdrem, jako by Vám dupali nad hlavou ve 3, developeři by za tohle měli sedět u soudu, a za to chcete platit miliónové částky ? Blázni. O nějaké přirozené vlhkosti kterou vezme zeď,strop, apod se nemůžeme bavit, stačí pověsit pár kusů prádla a máte v bytě deštný prales, novostavby neplní účel domova, je to jen aby lidem za miliony nepršelo na hlavu. Jen se podívejte na stavební dozor pan Šimek, ten Vám ukáže jací profíci v dnešní době staví. Nekupujte hnůj za miliony.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat