Komentáře k článku

Siraellen 17.02.2020

třídím poctivě

ovace 17.02.2020

třídím všechno

Mutrmatka 16.02.2020

Je fakt, že se také nezajímám, jak to dál bude zpracováváno, ale viděla jsem jednu ze skládek odpadu, kde byly hory a hory odpadu, doslava hory, tak mě to zarazilo a vyrazilo mi to dech, že nyní třídím skoro vše a dokonce i ten telefon jsem správně vyhodila, heč.:-)

aster Mutrmatka 17.02.2020

Třídíme odpad už pěkně dlouho - nedávno jsme upravovali vjezd a potřebovali jsme se zbavit hlíny, vozili jsme ji na skládku. Nejen že jsme za hlínu (!) museli platit jako za odpad, ještě jsme to museli zavést nahoru na skládku a šok - halda očividně vytříděných pet lahví, které zrovna buldozer zahrnoval...má potom smysl něco třídit?

Jura aster 18.02.2020

Bohužel mám stejnou zkušebost, za azbest chtějí jako za radioaktivní odpad a stejně to zahrnou do komunálu. Ptal jsem se popelářů co dělaji s tím kompostovatelným odpadem a prý to jede na skládku, tak se ptám proč se to třídí a prý pro to že se pak za to míň platí. Zeminu berou zdarma ale má to háček musí být udělaný rozbor a to se vyplatí jen ve velkém.

aster Jura 19.02.2020

Ano, rozbor, který taky není zadarmo, to se těžko vyplatí, když člověk potřebuje odvézt jen pár vozíků (asi 10 poloprázdných, protože nosnost...) pikantní je, že ať už ten rozbor máte nebo ne, stejně to přijde na tu samou skládku - takže jen buzerace - nic víc...a když to vyklopíte a rozhrnete někde na kraji lesa a někdo vás přitom chytne, zaplatíte za hlínu jako byste tam sypal kdovíjaké svinstvo.

helus 16.02.2020

Snažím se třídit,jen jak to jde.

nea 16.02.2020

Třídím poctivě, jen kontejnery třeba na elektroodpad by mohly být na více místech.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat