Komentáře k článku

aster 08.10.2020

Blbá sterilní jalovice Horáková - až budete mít kvůli léčbě imunitu na 50%, nebo se budete starat o své staré rodiče, tak vám MOŽNÁ dojde, že je všechno jinak - emocionální blbko.

Paros aster 08.10.2020

víte, proč se říká, že lehce odkvetlé nevěsty házejí místo kytky kočku? ale i ta kočka může staré rodiče pohladit po duši. co mají ještě ze života? bojové psí plemeno, které vyžaduje výcvik a X hodin denně pohybu raději nebrat.

aster Paros 08.10.2020

Starám se o matku (81) - dokud ještě žil její (poměrně velký) pes, byla to hrůza - ten pes jí začal být na obtíž, nezvládala to, pes nakonec dostal sepsi (zánět dělohy). Nechybí ji - obrečela jsem ho já...

xxkouckaxx 08.10.2020

já bych se nenudila ani sama s esebou :-p

Jana 08.10.2020

To je "výborný" nadpis, paní Horáková. Na karanténu si pořiďme psa a až bude po všem a vrhneme se zase ke svým zájmům, zase mu svůj čas odejmeme a přerozdělíme si ho podle svých potřeb. Samozřejmě, že chov zvířete má na člověka pozitivní vliv. Mám dva psy, vím, o čem mluvím. Ale za jejich přínos jim dávám denně několik hodin (!) vycházek. Bez ohledu na karanténu a na počasí. Vzdala jsem se části zálib a pohodlí, protože to, co si od nich beru, jim také chci vracet. Váš titulek textu však snadno může podnítit k pořízení zvířete i ty lidi, kteří na něj budou mít dost času právě jen v době karantény. Buďte tedy, prosím, příště ve svých titulcích obezřetnější.

kamila76 08.10.2020

zvířecí milášek nebo dětičky!!!!

glady 08.10.2020

to je pravda

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat