Komentáře k článku

Míša 18.06.2010

No, já mám stejnou zkušenost z letních táborů tak před.....15-17lety :-) chytali jsme vosy do pet flašek s trochou sladké sodovky nebo vody se sirupem! Ale co mi příjde dost divné, měnit obsah jednou za 2-3-týdny! To pak musí být příjemné posezení u vosího pohřebiště....;-)

kri-TIK VOSOLAP ZDARMA! 24.05.2010

stačí prázdná pet flaška ! ;-) kolem otvoru omotáte drátkem bo dáte provázek, nalejete tam nějakou sladkou šťávu v poměru tak 1:5 s vodou a za 20,- uděláte tech lapačů několik a zadarmo! pak to přivážete k ovocným stromům - nejenže to odláká vosy od vás, ale ochrání i jablka napícháním...Včely to taky neláká a mam to vyzkoušený od babičky na chatě 20 let !!! :-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat