Posviťte si na vánoční osvětlení

Vánoce, to nejsou jen dárky pod stromečkem, tác s cukrovím a štědrovečerní večeře. Co by to bylo za nejkrásnější svátky v roce bez pořádně blyštivého vánočního osvětlení? Ať už si vyberete světelné řetězy na vánoční strom, vánoční osvětlení do interiéru, ozáříte květináč na okně nebo do slavnostních světýlek oblečete celou zahradu, vězte, že odměnou vám bude neopakovatelná sváteční atmosféra. Poradíme vám, jaké osvětlení vybrat pro venkovní instalace, stačí se jen inspirovat našimi nápady.

Rok se s rokem sešel a máme tu zase prosinec, nejvyšší čas začít přemýšlet nad letošní výzdobou! Advent bývá tradičně plný shonu, vykouzlit v něm pohodovou a klidnou atmosféru je pomalu nadlidský úkol. Vždyť co je lepšího než si za sychravého odpoledne vychutnávat sváteční pohodu v domově provoněném svíčkami a prozářeném světélkujícími žárovkami? S výzdobou to nemusíte přehánět jako v amerických filmech, záleží na vašem vkusu a preferencích.

Vánoční osvětlení

Co by vám rozhodně nemělo chybět, je vánoční osvětlení stromečku. Klasický světelný řetěz je dekorace, bez které se neobejde žádný vánoční stromeček. Zapátrejte po řetězech s dekorativními ozdobami, které v sobě ukrývají LED drátek. Například skleněné baňky, žárovky, lampionky, ozdoby z rýžového papíru a další dekorace budou nádherně svítit měkkým, hřejivým světlem a vykouzlí doma romantickou atmosféru s nostalgickým nádechem dob minulých. Nezapomenutelnou vánoční atmosféru vykouzlí také půvabné lucerničky a vonné svíčky, které provoní domov sváteční vůní. Magické osvětlení, vonné svíčky, dekorativní svícny a adventní věnce rozzáří domov teplým a útulným světlem.

Světýlka na venkovní použití

Chcete-li si prozářit dům zvenčí i vaši zahradu, pořiďte si pro to vhodné osvětlení. Venkovní osvětlení musí být odolné vůči vodě a povětrnostním vlivům, proto si vždy ohlídejte funkci využití do exteriéru. Většinou bývá označena grafickým symbolem. Neexperimentuje a nepoužívejte na ven řetězy na vánoční stromeček, které vám už dosloužily. Ohlídejte si, aby světelné řetězy nebyly nikde poškozené, odřené nebo přerušené, ať se jejich instalace obejde bez úrazů. Bezpečnost a kvalita jsou naprostou prioritou, proto se raději vyhněte stánkovému prodeji a vsaďte na prověřené obchody či e-shopy. Za spolehlivější a bezpečnější zboží to stojí.

Při výběru osvětlení upřednostňujte praktičtější LED diody. Jsou úspornější a mají delší životnost než klasické žárovky. A když některá přestane fungovat, vánoční řetěz bude zářit dál. Když si zvolíte variantu na baterie, nebudete muset řešit ani přívod elektrické energie ze zásuvky.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat