Interiér domova podle znamení zvěrokruhu

I když se ve vašem domově cítíte dobře, vnitřně máte pocit, že mu něco schází. Možná, že jste na něco zapomněli. Co by to mohlo být? Přihlédněte ke svému znamení zvěrokruhu a odhalte nedostatky!

Potřebujete jen datum svého narození, popřípadě data vlastního partnera. Díky nim můžete zjistit, jak a proč se vám bude lépe bydlet.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani se cítí dobře ve vzdušných prostorech s pestrými barvami. Ve stísněných místnostech sice přežijí, ale vždy sní o těch, které jim dávají víc volnosti, minimálně opticky. Na psychiku jim dělá dobře zelená, oranžová a červená.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Pro Býka zaměřeného na design je důležitá hlavně čistota prostoru, někdy až sterilita. Vše by mělo být perfektní a na svém místě, jinak se Býk rozptyluje. Uklidňuje ho pohled na bílou, zelenou, hnědou a zlatou, ale umí si pohrát i s barevnými doplňky. Indigo na něj působí magicky.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Největší štěstí pro Blížence? Plátno na promítání filmů a projektor, knihovna, dobrá zvuková aparatura a hlavně pohodlný gauč v obýváku. Blíženec se potřebuje obklopovat technikou, která ho rozptýlí při stresu, zároveň nelpí na pravidlech, takže si křeslo klidně dá i do předsíně. Hlavně, aby se mu dobře žilo. Preferuje neutrální barvy (béžová či písková).

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Emocionálně založený Rak bere domov jako svoji svatyni klidu, do které se rád vrací. Nejspokojenější je, pokud má svůj kout, místo či rovnou pokoj, kde může dostatečně odpočívat. Potřebuje měkké polštáře a deky a vítá všechno, co je „wellness“, tedy i svíčky. Co se týče barev, vyhovují mu modrá, zelená i bílá.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lev se obklopuje funkčním nábytkem s prvky luxusu, a pokud může, investuje i do umění a cenností. Často přemýšlí, co by doma ještě mohl vylepšit, proto se rád obklopuje zrcadly. Poskytují mu jakousi zpětnou vazbu, která poukazuje na případné nedostatky. (A když se nikdo nedívá, vzhlíží se v nich.)

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou perfekcionisté, které rozčiluje chaos a nepořádek. Z ničeho umí udělat útulný domov, byť je maličký. Panna preferuje tlumené barvy a živé květiny, často volí pastelové odstíny doplňků a často si potrpí na vystavování rodinných fotografií.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy do svých domovů přenášejí hlavně koníčky. Kytary, hodiny jako kolo od motorky, stojany s gramofonovými deskami. Váha se ráda obklopuje věcmi, které o ní něco vypovídají, takže se soustředí převážně na doplňky a leckdy nepohrdne luxusními kousky. Oblíbenou volbou jsou odstíny šedé s černou či bílou.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Barvou tohoto znamení je černá, šedá a různé kovové studenější odstíny. Štír si libuje v hrátkách se světlem a tmou, proto miluje záclony, závěsy, lucerničky a lampičky. Má cit pro uspořádání nábytku a klade důraz hlavně na design.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelec si z cest přiváží hodně suvenýrů, které touží mít u sebe. Je mu jedno, že ještě nevymaloval ložnici, nebo mu v předsíni pořád straší rozbitá komoda. Jeho volnomyšlenkářské myšlení se takovými věcmi nezabývá. Je mu dobře ve zlaté, žluté, oranžové i zelené a modré.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozoroh je něco jako nábytkářský chameleon. Klidně zkombinuje starožitnost s ultra moderním prvkem, což někdy působí chaoticky. Nebojí se fialové, rád má hnědou, černou, tmavě modrou, stříbrnou i šedou.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnář řád žije – hlavně přes noc. Miluje společnost a jeho interiér podle toho vypadá, tedy aspoň ten vysněný. Kulečníkový stůl, barový vozík, retro juke box. Dává přednost chladnějším odstínům, nejčastěji modré a zelené.  

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryba je romantická a vyznává jednoduchý styl bydlení bez zbytečností, i když si ráda vystaví nějakou věc ze svých cest. Potřebuje otevřený prostor, zahradu, terasu nebo aspoň balkon. Libuje si ve světle modré a zelené.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat