Komentáře k článku

Vladimír 11.03.2021

Jsem další sedmdesátník s chatou a dvěma syny , kteří na ní i s jejich vnoučaty kašlou. Objekt chátrá , pomalu se smiřuji , že jednou spadne. Takže nechápu , kde je ten velký zájem ...

Na chalupu a sama nemám zdraví.Na domku jsem bydlela skoro ceý život.Jezdit z domku na domek,to spíš z činžáku. 11.03.2021

Nechtěla bych,

xxkouckaxx 10.03.2021

máme dům , zahradu , bazén , vířivku - na co rekreakční objekt ?

Jura 10.03.2021

Chalupu jsem koupil před 20 lety-velkou,myslel jsem že tam budeme jako rodina trávit volna.a občas mě moji 2 synové,a 2 vnuci pomůžou,omyl,nemají čas,raději jsou u moře.Dřu tam jako vůl,aby mě to nespadlo na hlavu,2x jsem tam měl firmu,musel jsem ty odborníky vyhnat,dělám si vše sám.Je mě už přes 70,ještě to chvilku vydržím,pak se toho zbavím,to je druhá stránka vlastníka chalupy.

Pavel Jura 11.03.2021

Jako přes kopírák, 72 roků, dva syny, dva vnuky,chalupu mám v Jeseníkách 22 roků. V 2000 se na chalupě za celý rok neobjevil ani jeden, natož aby mi někdo z nich pomohl. Původně jsem si také myslel, že až se kluci ožení budeme se na chalupě setkávat všichni společně, jo teda jenom "kulový". Tak tam šaškuju sám, sám si vařím, sám si peru, že se na to nevyseru.

František 10.03.2021

chatu s hezkým pozemkem v českém ráji jsem pořídil před 3 lety . Je to super záležitost. Doporučuji všem co mají tu možnost.

Beata 10.03.2021

Pozemek s menší chatou již vlastníme v Jizerských horách.

Siraellen 10.03.2021

ráda bych si postavila srub

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat