Úklid balkonu má svá pravidla

Trávíte teplé měsíce na balkoně? Nebo – chtěli byste, ale necítíte se tam útulně? Možná byste neměli zapomenout vyčistit tyto tři věci.

Jakmile nás sluneční paprsky lákají ven, mnoho lidí tráví spoustu času na balkoně. A jak balkon uklidit, abyste se tam cítili opravdu dobře? Vytřít venkovní nábytek, vydrhnout gril, zamést podlahu a možná i vysadit nové květiny. Při úklidu balkonu však většinou zapomeneme na následující tři věci. Prozradíme vám, na co byste při úklidu balkonu neměli zapomenout – uvidíte, že se pak bude váš venkovní prostor lesknout jako nový!

Balkonové zábradlí

Pamatujete si, kdy (nebo jestli vůbec) jste naposled otírali nebo čistili balkónové zábradlí? U mnohých z vás to už je jistě doba. Při úklidu balkonu byste na něj však neměli zapomínat, ostatně vidíte ho zvenčí i zevnitř. K čištění zábradlí většinou postačí odstranit hrubé nečistoty, prach, pyl apod. kartáčkem. Poté stačí otřít vlhkým hadříkem – a máte hotovo.

Květináče

Aby si naše rostliny přišly na své, nemusí to být vždy nové květináče. Většinou stačí ty staré očistit trochou vody a hadříkem, aby se zbavily matného vzhledu a znovu se leskly a zářily čistotou. Podmisky, na kterých květináče stojí, mohou časem také vypadat nevzhledně. Aby se znovu leskly, jednoduše namočte trochu vlažné vody, vydrhněte nečistoty a poté opláchněte čistou vodou.

Lucerny a světýlka

Lucerny a závěsná světýlka na balkoně nesmí chybět, protože nejen že dokážou upoutat pozornost, ale také poskytují příjemné, útulné světlo za teplých letních nocí. Abyste mohli těžit z dokonalé krásy světelného i dekoračního efektu, i je byste měli pravidelně otřít vlhkým hadříkem, abyste odstranili pyl a nečistoty.

Zdroj: názory autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat