Efektivní balení cestovní kosmetické taštičky

Hydratační krém i ten opalovací. Dále pak rtěnku, oční stíny i matný bronzer. Tohle všechno si chcete vzít s sebou na dovolenou. Jenže kufr není nafukovací! Jak to celé vyřešit? Jděte na to pragmaticky!

Termín odjezdu na dovolenou se blíží, proto už pomalu začínáte balit. A zase je tu klasické dilema – co si s sebou vlastně vzít? Když do kufru pečlivě naskládáte oblečení, zjišťujete, že volného místa příliš nezbývá. A to jste ještě nezačala „pakovat“ kosmetiku! Jak taštičku s pečujícími a zkrášlujícími produkty zmenšit na minimum, ale zároveň mít vše, co potřebujete?

Pragmatický přístup se vyplácí

Kam že to vlastně máte namířeno? Někam, kde je opravdu velké horko a vysoká vlhkost? Tak tady je hutný krycí make-up vážně zbytečný, proto ho dejte zpátky do šuplíku. Ostatně, v cílové destinaci se zřejmě dost zapotíte a převážnou většinu času pravděpodobně strávíte v moři nebo bazénu, což jsou podmínky, který tento produkt neustojí. „Při balení kosmetiky je důležité zaujmout pragmatický přístup a zohlednit místní podnebí,“ myslí si australská dermatoložka Kiandra Entwistle. Co dalšího vám pomůže?

Víceúčelová úspora

I australská kosmetička Emily Djamil ví, že v kufru je každý kousek místa drahý. A právě proto doporučuje víceúčelové produkty. „Rtěnka například může posloužit jako tvářenka a matný bronzer zase nahradí oční stíny,“ udává konkrétní případy tato specialistka. Co se týká hydratace, s tou pomůže hydratační opalovací krém – i ten je takový dva v jednom. Ochrání vás před sluncem a zároveň pokožku zvláční.

Nápad v podobě vzorků

Jistě jste si všimla, že spousta prodejců nabízí svým klientům testovací kosmetické vzorky. A ty jsou jaké? No přece malé a tedy i krásně skladné! I tudy může vést cesta, jak svůj cestovní zkrášlující arzenál výrazně odlehčit. Mimochodem, tyto vzorky se dají za pár korun koupit i na internetu, s rychlým dodáním u vás budou co by dup!

Zdroj: www.houseofwellness.com.au/beauty/guides/travel-makeup-bag






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat