Komentáře k článku

Kuba 09.08.2019

Také máme docela problémy s místem na dvorku, mám dvorek 2*6 metrů a menší zahrádku 3*4 metry, koupil jsem kvůli tomu gril, který vytahují ze země, takže nezabírá žádné místo, a vytáhnu ho jen, když chceme grilovat.

Leonka 03.07.2012

Vždycky jsem byla propagátorkou grilů na dřevěné uhlí a nedala na ně dopustit. Minulý týden jsme ale byli na návštěvě u známých, který si koupili plynový gril od Weberu (www.grilykrby.cz/plynove-grily/) a byla jsem docela překvapená. Je fakt, že maso nevonělo tolik, jako z uhlí, ale zase byl ten gril v podstatě hned roztopenej, maso bylo hotové rychle a když jsme se nacpali, tak jsme si udělali dvouhodinovou pauzu a pak v grilování pokračovali. To by u uhlí nešlo. Tak jsem teď na vážkách, jaký gril si koupit domů....

paja 12.04.2011

my mame doma elektricky gril z eshopu www.highlife.cz/grily-weber/ a mohu elektricky jen doporučit, jednoducha priprava a ovladani..navic pokud nepreje pocasi muzete grilovat i v obyvaku :-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat