Dámy, nechte za sebe uklízet roboty

27.06.2014 | Bydlení a design

Jak vypadá vaše vysněné sobotní odpoledne v teple domova? Pohoda s knížkou, milý film nebo návštěva přátel? Možná sklenička vína. Nohy nahoře, úsměv na rtech a klid. A jaká je realita? Muž nafasuje dítě na procházku a vy kmitáte doma a uklízíte. A přitom by stačilo málo. Třeba moci otočit kouzelným prstenem jako v Arabele. Nespoléhejte na pohádky. Máme pro vás pět tipů, které vám vrátí čas na děti, na sebe i na přátele.

1. Zapoměňte na vysávání. Určitě jste už slyšely o moderních robotických vysavačích. Tihle pašáci budou kroužit po podlaze klidně každý večer a vás k tomu nebudou ani v nejmenším potřebovat. Úplně stačí, když jim jednou za čas vysypete nádobku s vysátým prachem. A bonus? Milují je malé děti a kočky. Po podlaze je budou honit celé hodiny.



2. Máte zahrádku? A taky vás po dvou měsících přešla radost ze sekání trávníku, i když to ze začátku vypadalo jako z reklamy na ideální rodinu? Váš muž sekal a vy jste mu donesla skvěle vychlazenou citronádu domácí výroby. Jenže za pár dní musel vyrazit zas a za dalších pár znovu. Až do omrzení. I za něj přitom může sekat robot? Princip je podobný jako u toho vysávacícho a věřte tomu, že to kolem záhonů růží vezme výrazně líp než jakýkoliv chlap.


3. Osobním favoritem mnoha žen je robotický čistič oken a zrcadel. Nečistí sice sám, jako předchozí dva, ale rychle a precizně zbaví všechny lesklé plochy šmouh. Včetně otisků prstíků po vašich dětech. Jednoduše zmáčknete tlačítko a je hotovo.


4. Zlákalo vás u vašeho domečku peklo jménem bazén? Napuštěný je několik měsíců, teplo na koupání je jen pár dní v roce, ale čistit ho musíte pořád. Ani tuhle protivnou činnost ale nemusíte dělat vy. Po dně vašeho bazénu může kroužit malý robotek a vám bude navíc stačit pro skvělou čistotu o několik pytlů chemikálií méně.

5. A kouzla dnes můžou probíhat i v místech, kam roboty vyslat nemůžete a hlavně tam samy rozhodně rády nesaháte. Zaklínací formulí je bezdotyková domácnost. Díky ní vám ubude míst, která musíte znovu a znovu drhnout. Odpakovými koši počínaje dávkovači mýdla v koupelně konče.


A víte co je vůbec nejlepší? Ovládání všech zmíněných hrdinů svede i technický moula. Často stačí zmáčknout jediné tlačítko. A váš muž z toho všeho bude nadšený. Chápejte - domácnost jako ze sci-fi filmu. Tak co? Jdete si nalít svou sklenku vína?






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Palačinky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat