Komentáře k článku

bety 19.02.2017

Mam bratra a ten nerika prosim rika jenom podej mi to a kdyz se na neho zarve tak se rozbreci a tata mu rika po 1vterine pojd sem myslite ze je to spravna vychova?

Jana 23.10.2015

Mam synka v 6.třídě a asi tak od druhe třidy mame problemy s učením,s psaním a hlavně chovaním.Byly jsme i v poradně.tam mi řekly,že vyloženě ADHD nema ale naznaky tam jsou.Takže je zdraví a ja mam každy den nervy na pochodu s čím přijde domu ze školy.V poradně sice fungoval ale realita školy je jina.Ted začal i hlat a podvadět a to jen proto,že chtěl mít taky 1 z testu a ne pořad 3,4 a 5.Jinak je ke všem hodný.pomuže malým i velkým,na brašku neda dopustit a stara se o něj.Tak mi poradte-připadam si neschpna matka co neumí vychovat syna,Děkuji Jana

Dana 18.05.2010

Mám 15-ti letého syna. Když byl v 1.třídě řekli nám, že má ADHD s hypoaktivitou, poruchu pozornosti, navíc koktá a je levák. Pereme se s tím za pomoci odborníka, dříve to jakž takž šlo. Ted je velký problém cokoli. Jeden den je v pohodě, dva dny děs. Nedokáže domyslet důsledky svého chování.Je, ale mnohem vnímavější než ostatní děti a to je moc hezké. Někde jsem dříve četla, že věkem se tahle diagnoza zklidní. Přeji všem rodičům pevné nervy, jinak se to zvládnout asi nedá.

Sarule 20.04.2010

Dokážu si představit.Máme prakticky nevidomého syna se syndromem ADHD a je to nápor na nervy.Kdo to opravdu nezažije,fakt nepochopí...

Mery 19.04.2010

Jednoho mám doma a musím říct, kdo nezažil, nepochopí. Bohužel se to týká i učitelů. Nějak je pořád baví mi říkal již 1000 x řečené a hlavně neměnné věci. Mají pocit, že na dítě kašlu, ale myslím, že se mu věnuji více, než rodiče "normálních" dětí. Tak jestli to četl někdo, kdo má podobné dítě, přeji hodně sil.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat