Komentáře k článku

Michaela 25.11.2011

Upřímně, neznám rodiče, kteří by se bez emocí stavěli k tomu, že jejich dítě kouří.Každý rodič je zhrozen, když jeho "malé miminko" má v puse cigaretu.Další věc, kterou nechápu, je věta v článku, že by neměl kouřit ten, kdo o dítě pečuje, v závorce je, učitel ve školce, nepamatuji si větu přesně.Myslíte si, že učitelky mají čas kouřit v mateřské škole? To určitě ne.Maximálně ráno před prací a pak až po práci, takže tímto nechápu, proč by učitelky nemohly kouřit.Další věc, která mě trochu překvapila, bylo, že bychom dětem měli dát jasně najevo, že kouření doma je tabu, tím ale dáváme najevo další věc.Kuř si, kde chceš, jenom ne doma.Nevím, trochu jsem nepochopila smysl článku.Nic ve zlém, ale dobré rady v něm nevidím.

Šárka 26.02.2011

Mě je třináct a nikdy jsem nezkusila kouření,ani nechci,i když mě "cigaretový kouř obklopuje",je to pro mě spíš odstrašovací příklad než lákadlo. Kouří můj bratr (17 let,2-3 cig.za den),maminka (37 let,2-3 cig.za den),otec pouze střídavě (5 let ano a 5let ne),matčin přítel (31 let,5-6 c. za den),přesto mě kouření odpuzuje:-). Jsem za to ráda,že nekouřím

Martin 22.02.2011

mám 16 rokov a fajčím od 7 rokov cca krabičku denne, prvý krát mi na fajčenie rodičia prišli v 8 rokoch a povedali mi nech prestanem, prestal som asi an týždeň a od vtedy som neprestal fajčit ani len na deň, fajčím už tak dlho že je pre mna samozrejmostou zapálit si a pred rokom pred vianocami mi na fajčenie prišli druhý krát, to sa ma otec spýtal či chcem fajčiť ďalej a ja som mu povedal že áno, tak mi dovolil fajčiť doma a nemám stres, nemusím chodiť fajčiť von v mrazoch aby som nenachladol ... má to svoje výhody ked rodičia povolia fajčenie svojmu dieťaťu, nevznikajú hádky, a ja osobne ako fajčím doma niesom taký agresívny ako som bývaval.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat