Komentáře k článku

konatovka 26.03.2018

Škoda, že tyto informace nebyly dostupné před 40ti lety, kdy jsem rodila první dítě.:-O

Zuzka S. 26.03.2018

Myslím, že kdo je tyto věci zvyklý dělat normálně, tak je bude dělat i v těhotenství, kdo to nikdy nedělal, tak se k tomu stejně nedokope, nebo to bude spíš stres, co všechno musí stihnout :-)

Nad některými pasážemi se musím pousmát *3* Spánek? I s dítětem to jde. Prostě když spí, lehnu si s ní také. Ale je fakt, že v těhotenství jsem toho taky dost naspala - ovšem nechodila jsem do práce. Co mají dělat ženy, které do práce chodí? Spát v práci? :-D A malý výlet.. ou. No, já v šestém měsíci prolezla Teplické skály a broumovské stěny - a nebyla jsem jediná tehule, viděla jsem jich více *6*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat