Těhotné ženy mají častěji erotické sny

Těhotenství neprovázejí jen ranní nevolnosti a nutkání k močení každých deset minut. Příjemnější stránkou gravidity jsou erotické sny, které se dostavují v tomto období častěji. A to z mnoha důvodů, které s těhotenstvím přímo souvisejí.

Jednak se zvyšuje hladina estrogenu a dalších pohlavních hormonů, které podporují ženskou sexualitu, ale také se výrazně prokrvují prsa či rozkrok a zvyšuje sekrece ve vagíně. Erotogenní zóny jsou citlivější a během noci tak žena snáze může zabřednout svými sny k erotickým tématům.

Partneři žen, které už těhotné byly, dobře vědí, že se libido nastávající matky ke konci gravidity výrazně zvyšuje. Ačkoli se mnozí mužové sexu obávají, je v těhotenství zcela bezpečný. Pokud se dvojice vyhne extrémům.

„Mnohé ženy v těhotenství přiznávají, že fantazírují také o sexu s jinými ženami, i když nikdy předtím neměly lesbické tendence či fantazie,“ tvrdí Samantha Darbyová, britská expertka na těhotenství a porody.

Těhotné ženy kvůli zvýšenému libidu také sní často o sexu s bývalými, s několika muži a s naprostými cizinci. To vše je projev zdravé sexuality související s hormonálními změnami.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Palačinky

(1 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:03
407 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat