Správní chlapi pláčou! Jak dohnal tátu k slzám? (VIDEO)

Někdy se chtějí synové či dcery odvděčit svým rodičům za lásku a péči, kterou jim po celý život věnovali. Překvapení pro svého otce přichystal i tento mladík. A naplánoval ho opravdu bravurně!

Syn potřeboval radu a zavolal si svého otce na obhlídku rodinného domu, který si chtěl koupit. Otec byl tak nadšený z nového domu svého syna Michaela, že si sám už představoval, kde bude nábytek, vybavení a kde by si zavěsil obrazy. Dokonce řekl, že podobný dům by si někdy chtěl pořídit i on. A pak přišlo neuvěřitelné překvapení!

Dům, ve kterém se procházeli, nebyl pro syna a jeho rodinu, ale právě pro otce. Na konci prohlídky dostal otec do rukou klíče od domu a reakce, kterou se podařilo nahrát na video, je nádherná a dojemná. Syn udělal opravdu nádherné gesto a otec si tento dům určitě zasloužil!






Celkem 14 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat