Komentáře k článku

Já jsem trpěla na časté bolesti hlavy, když jsem ještě pracovala. 10-12 hodin u počítače mi dávalo zabrat. Překvapilo mě, když si začala na časté bolení hlavy stěžovat naše 4-letá dcerka. Snažila jsem se vyhnout lékům, ale když byla hodně mrzutá, dávala jsem ji Panadol. Naštěstí se to už upravilo, asi to bylo zimou a častou rýmou. Nurofen ji bohužel nesedl na žaludek, ale Panadol ano. Je asi šetrnější. Jsem ráda, že už je ok a Panadol čeká jenom v lednici pro případ nutnosti. ;-)

Zuzana 28.03.2012

Moje dcera mela bolesti hlavy, dokonce nemohla ani usnout. Dali jsme ji tedy Nurofen aby jsme ji ulevili. Bolest ustala, ale nevedeli jsme cim to muze byt. Pak jsme zjistili, ze nepije. Takze pricinou byl zrejme pitny rezim. Snad se to uz enbude opakovat

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat