Komentáře k článku

Marie 12.05.2018

No nevím,není to opsané ze starých filmů? U mě zrovna dnes byla na návštěvě potencionální snacha a přinesla určitě vynikající tvarohový koláč s ovocem, který jsem ani neochutnala, protože mám plavkovou dietu. Spíš vždy při těchto příležitostech mám strach, že zklamu kulinářské naděje návštěvy.

Eva 12.05.2018

Pokud potencionální snacha má nějakou speciální stravu jako např. bezlepkovou, raw, vegetariánskou apod., pak by měl synáček maminku o tomto informovat dopředu. Neudělá-li to, je případný trapas či neshoda jeho vina. Pokud ovšem jí normálně, jen ji nechutnají některá jídla (koprovka, husa aj.), pak si myslím, že když to slušně řekne "tchyni" a tato je "normální" ženská, nedělá se z toho věda. Teda pokud nejde o všechna jídla, která tchyně zrovna připravila. Prostě si dá jen to, co jí a tchyně jí nebude vyčítat, že jí zrovna nechutná to, co ona uvařila. Na další případný oběd se pak mohou spolu domluvit, to by tak mohla uvařit, co potencionální snaše běžně chutná.

Helen 12.05.2018

Vaše starosti bych chtěla mít,nechcete se tady na to vysr.Dneska se spousta lidí sejde v restauraci seznámí , popovídají a nemusíte si dělat nervy skrz nějaké hloupé vaření.

vera 12.05.2018

Moje tchyně vařila to, co vařila. Co nabídla k obědu, něco jsem si vzala, něco jsem odmítla. Slušně odmítla. Ona vařila tak, že některá jídla byla hodně tučná. Každému nevyhovuje všechno. Já vařím, to co vařím, co má ráda moje rodina. Partnerky mých synů buď přijdou nebou nepřijdou na oběd. Něco jim chutná, něco jim nechutná. To, co ony nejí a já vařím a nabídnu jim to, tak odmítnou, ne děkuji, já nebudu. Napříště, když vím, že nějaké konkrétní jídlo ta osoba nejí, tak toto jídlo nevařím. Uvařím něco, co jíme všichni. Ostatně, když oni mne pozvou na oběd, také mi všechno, co ony uvaří, nechutná, a leccos odmítnu.

All 13.05.2018

A co prostě jednou sníst to, co mne nabídnou? To se vážně stane něco tak hrozného ? Mladí se nedokážou ani trochu přizpůsobit??

LZ All 14.05.2018

Přesně, tento článek nechápu. Buď jsem na návštěvě a musím předpokládat, že nevědí, co jím nebo nejím a holt se jednou přizpůsobím a alespoň trochu od všeho sním. Já už vím, co moje snacha jí a co ne a dělám nezdravou verzi jídla pro mého přítele a syna a zdravou verzi pro holky, tedy pro mne, snachu a malou vnučku

nea 13.05.2018

Hahaha......první oběd u tchýně.....bramborové placky.........ale to už je dáááávno.

Marta 14.05.2018

To jsou starosti...A tu kachnu nebo svíčkovou bych určitě nejedla, to moje tchyně nikdy nevařila a já jsem např. kachnu ani nedonesla domů, svíčkovou vařím tak jednou za pětiletku. Nepochopila jsem, co je konkrétně na těch dvou jídlech tak skvělého, když jsou všude předkládána jako ta super domácí kuchyně.

honzik 14.05.2018

jsem všežravec, jím ráda a vše

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat