Komentáře k článku

Vasti1 11.09.2020

raději se snažím vyřešit vše domluvou, než trestem

Siraellen 07.07.2020

někdy je to nutné

aster 28.06.2020

Zkuste vysvětlit dvouletému nebo tříletému dítěti, proč nesmí vběhnout na cestu pokaždé, kdy se mu zachce - na vodítku ho mít nemůžete a za ruku ho taky pokaždé nedržíte - můžete se umluvit k smrti, to plácnutí, když neposlechne ihned povel "stůj", mu může propříště zachránit život...

Paros 28.06.2020

jedna věc je úprava chování dítěte tak, aby se poučilo.... ale druhá věc je udržet meze zlobení v míře snesitelné pro přežití ostatních. i maminka má jen jedny nervy a okolí taky. spoustu věcí člověk musí, nebo nesmí dělat, i když mu prozatím není objasněno, proč. i to se malý generál vesmíru musí naučit.

helus 27.06.2020

Plácnutí je bohužel někdy nutné.

Michal 27.06.2020

Dát mu tak přes hubu,že na nějaké pokračování,nebude mít ani pomyšlení !!

nea 27.06.2020

plácnutí po zadku je občas třeba

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat