Komentáře k článku

Michaela Strakošová 25.07.2017

Dovolím si tvrdit, že jediný smysluplný argument byl 5. pod. většina vašich argumentů nemá žádný smysl. Nevím zda by mládež bavilo číst o malém kouzelníkovi sedícího u psychologa, popis podrobné péče o sovy, kouzelnických matek které si pouze ztěžují práci na místo toho, aby jen mávla hůlkou a v neposlední řadě konzumací nudných jídel. Já osobně patřím mezi opravdu velké fanoušky a opravdu nejsem tak naivní, abych si myslela, že pokud chutná pokrm knižní postavě musí chutnat i mně.

niceenka 01.12.2011

Ale vždyť je to jenom sranda, myslím že to tady nikdo nemyslel vážně. :) Mě to náhodou přijde vtipný. :-P

Eva 10.11.2011

Myslíte si že zrovna tohle "děti,,zajímá,v té knize je mnohem víc a je to fantazy míslím že není zrovna podstatné jestli pan Medek přeložil nějaké slovo muckat se .ten kdo to psal se asi hodně nudil a abyste věděli tk velice pochybuji že šesti leté dítě čte knihu co má cca 400 stránek a matkám 10 a více letých dětí se asi nezajímají o to jestli jejich dítě čte knihu ve ktere jsou tyhle s prominutím píčoviny :-O

Dodi 08.11.2011

Nemá význam tu nič písať lebo toto je na hlavu. a ten kto to písal zjavne závidí hercom alebo ja neviem komu. niečo tak detinské, lacné a primitívne by sme asi ťažko čakali od dospelého človeka..... bez urážky ale...

Chess 07.11.2011

Mně už přijde že psát sem komentář je jenom zbytečný ťukání do klávesnice.. Achjo.. To už se autorka tohohle článku nudila natolik, že píše už i o takovýhle blbosti ? Tohle mi akorát spamuje facebook. Zrušit tyhle stránky. :))

Katka 07.11.2011

PAnebože.. Děti se koukají an tunu jiných filmů kde j eto mnohem horší a vy musíte rýpat zrovna do tohohole?

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat