Originální komiks pro malé i velké milovníky fotbalu. Doporučuje Petr Čech!

11.09.2017 | Děti a rodina

Baví vašeho potomka fotbal? A zajímá ho, které góly, události, kluby či kteří fotbalisti udělali díru do světa, že se zapsali do historie a mluví se o nich dodnes? Tak právě pro něho je určený komiks 33 fotbalový nej, který mu legendární světová i česká NEJ představí!

Malý sportovní nadšenec se díky němu dozví, kdo má na svědomí nejúžasnější góly všech dob. Odkdy se dává ve fotbale žlutá a červená karta. Nebo kdo je považován za největšího rebela. Udělejte svému malému fotbalistovi radost knihou, jež ho bude opravdu bavit a díky které se stane opravdovým fotbalovým expertem!

Samá nej

Jedná se o naprosto unikátní projekt původního fotbalového komiksu pro děti. Fotbal je velmi popoulární, a protože malí kluci moc nečtou, ale přitom se zajímají o vše s fotbalem spojené, rozhodli se autoři knihy pro komiksovou formu. Jak už název napovídá, obahem knihy bude 33 nej události ve fotbalové historii.

Tak například se malí fotbaloví čtenáři dozvědí, jaký je nejdůležitější zlepšovák, největší lež, neslavnější klub, kdo prožil nejsmutnější návrat, kdo je považován za největší legendu, kdo je autorem neslavnější hlavičky…

Literárním autorem komiksu je fotbalový novinář Jan Palička, šéf fotbalové sekce v MF Dnes, který stojí za úspěšnou autobiografií Pavla Horváta – Můj příběh nekončí, které se prodalo přes 30 tisíc výtisků.

Výtvarně knihu zpracoval Bohouš Fencl, autor komiksových příběhů ve Čtyřlístku, parodické série Mr. Sweet, ilustrací v časopisech Quo a Mateřídouška, knih v nakladatelstvích BB Art, Albatros a Fragment. Převážně se ale pohybuje v oblasti reklamy, kde je ceněn pro různorodost zvládnutých stylů.

Více informací najdete na albatrosmedia.cz

 






Celkem 4 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat