Herbadent KIDS: Vílí péče o dětské zoubky

02.10.2017 | Děti a rodina

Hledáte zubní pastu pro své děti, která bude nejen spolehlivě pečovat o zdraví jejich zoubků, ale bude jim také chutnat, takže je čištění bude bavit? Pak s nimi vyzkoušejte Herbadent KIDS. Zubní pastu od Zoubkové víly!

Společnost Herbadent patří v produktech zaměřených na péči o zuby a ústní dutinu k české špičce. Ovšem speciální dětská zubní pasta v jejím portfoliu zatím chyběla. Mezi nejmenšími byla až dosud velice oblíbená Herbadent HOMEO, bylinná zubní pasta s ženšenem. Děti si na ní zamilovaly především její nasládlou chuť, která jim malinko připomíná vánoční perníčky, jejich rodiče pak oceňovali přírodní složení bez chemie. Vzhledem k tomu, že většina stomatologů doporučuje i v péči o dětské zoubky pasty s fluorem, přišla na svět vílí pasta Herbadent KIDS.

Bez zbytečné chemie

Zubní pasta Hebadent KIDS má příjemnou bylinkovou chuť, neobsahuje žádná chemická barviva, pěnidla, cukr ani lepek. V péči o dětské zoubky využívá sílu klinicky ověřeného extraktu ze 7 léčivých bylin - heřmánku, šalvěje, mochny, hřebíčku, řepíku, fenyklu a ženšenu.

Navíc obsahuje 450 ppm fluoridu, což je optimální dávka doporučovaná stomatology pro děti.

Bylinná péče od Zoubkové víly

Vaše děti si zamilují příjemnou, nasládlou chuť nové zubní pasty Herbadent KIDS, která díky velmi jemným abrazivním složkám účinně a šetrně čistí mléčné zoubky a chrání je tak před zubním kazem. Zároveň díky komplexu bylinných aktivních látek chrání dětské dásně a sliznice dutiny ústní a udržuje je v perfektním stavu.

Česká zubní pasta Herbadent KIDS se navíc prodává v balení s kartáčkem, který je speciálně upravený pro čištění dětských zoubků.

Čištěním zubů pak vaše nejmenší provede Zoubková víla, jež je maskotem nové zubní pasty Herbadent.

Naučte své děti pečovat o zoubky již od útlého dětství. Zubní pasta Herbadent KIDS vám v tom bude skvělým spojencem!

Více informací najdete na herbadent.cz







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

14 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:00
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:56
218 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat