Návrháři již podruhé obléknou panenku Barbie a podpoří děti z Klokánků

12.10.2017 | Děti a rodina

Na začátku prosince se uskuteční již druhý ročník akce Pink Carpet: Helping Dolls – charitativního projektu na pomoc Fondu ohrožených dětí, v němž se propojí originální móda renomovaných i začínajících českých módních návrhářů s ikonickou panenkou Barbie. Mediálním partnerem akce je i Bety.cz.

Cílem celého projektu, který vznikl z iniciativy Františka Anděla, který se v módním průmyslu pohybuje již řadu let, je získat finanční prostředky pro Fond ohrožených dětí, konkrétně pražské Klokánky – zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc.

Když móda pomáhá dětem

Návrháři proto opět spojí své síly a ušijí pro panenky originální šaty dle svého návrhu – takto oblečené panenky se poté budou dražit v rámci galavečera, jenž se uskuteční 7. prosince 2017 v chrámu Panny Marie Sněžné na Jungmannově náměstí v Praze od 19.00 hodin.

Panenky Barbie, které věnovala společnost Mattel Česká republika, obléknou např. Jitka Klett, Klára Nademlýnská, Beata Rajská, Jakub Polanka, Kateřina Geislerová, Eva Vontorová-Ether, Jan Černý, Pavel Brejcha Zuzana Kubíčková, Zdeňka Imreczeová, Salon Poner, španělská značka Cuplé, italská značka Stefanel a další čeští návrháři a designéři. Panenky jsou již nyní k vidění v Pasáži českého designu v centru Prahy.

Dražby se zúčastní řada známých osobností a srdečně zveme i zájemce z řad veřejnosti, sběratele panenek Barbie, filantropy a milovníky módy.

Ambasadorkou letošního ročníku se stala paní Dagmar Havlová a záštitu nad galavečerem převzala Nadace Dagmar a Václava Havlových Vize 97.

V rámci večera vystoupí v doprovodu hudebního tělesa sólistka Opery Národního divadla Yvone Škvárová a zpěvačka Dagmar Zázvůrková, těšit se můžeme i na vystoupení dětí z Klokánků.

Večerem bude provázet ostřílená dvojice moderátorů Kristina Kloubková a František Anděl.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:37
187 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:29
30 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:47

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat